Leren en werken bij BAM en Goflex

BAM Industrie

Start je carrière bij BAM Industrie: BAM Industrie is een toonaangevende industriële dienstverlener, landelijk opererend en gespecialiseerd in elektrotechniek en instrumentatie, middenspanning en High Purity Systemen (HPS). BAM Industrie werkt samen met klanten in petrochemie, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie en tankopslag.

Bij BAM Industrie vind je interessante startersposities, waarbij er veel aandacht is voor jouw professionele ontwikkeling.

BAM Industrie leidt in samenwerking met Goflex jongeren op voor een toekomstige carrière in een technische richting. Opleiden doen we op MBO/MBO+ en HBO niveau volgens de beroeps begeleidende leerweg. Leren en werken tegelijk dus. Jouw hart ligt in de techniek en daar wil jij in doorgroeien. Dat doe je bij BAM Industrie.

Ga aan de slag als bbl’er en leer van ervaren BAM medewerkers terwijl je bezig bent in een van onze disciplines. Na het behalen van je diploma wacht bij BAM Industrie een mooie carrière.

 

Het inladen van de media-bestanden is mislukt.

Bam Bouw en Techniek

Bij BAM Bouw en Techniek zijn ze actief betrokken bij de ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken. Hierbij kun je denken aan diverse projecten zoals kantoren, scholen en winkelcentra. Ze bieden ook een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van technische installaties. Wat opvalt, is dat opdrachtgevers bij BAM terechtkunnen voor het volledige proces, vanaf de initiële planningsfase en de daadwerkelijke bouw tot aan langdurig beheer en onderhoud.

BAM Bouw en Techniek biedt de mogelijkheid om in elke fase van de levenscyclus van een gebouw betrokken te zijn, afhankelijk van je eigen interesse en ervaring. Of je nu enthousiast bent over het bijdragen aan grootschalige multidisciplinaire projecten of juist de voorkeur geeft aan regionale projecten, bij BAM Bouw en Techniek is er ruimte voor beide ambities. Een rode draad in al hun projecten is de centrale rol die duurzaamheid en innovatie spelen.

Binnen BAM Bouw en Techniek worden slimme tools en geavanceerde technologieën ingezet om jou en je collega's in staat te stellen om je werk efficiënt en succesvol uit te voeren. Deze aanpak gaat hand in hand met kansen voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere via diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden. Sta jij klaar om bij BAM Bouw en Techniek te bouwen aan een veelbelovende toekomst?

 

Gebouwservices

De Johan Cruijff Arena, winkelcentrum Hoog Catharijne en de Rotterdamse Markthal. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van locaties waar je ze niet altijd ziet, maar waar ze wel aanwezig zijn. Bij BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices zijn ze gespecialiseerd in technisch beheer en onderhoud. Dit doen ze voor diverse opdrachtgevers, waaronder ziekenhuizen, (rijks)kantoren en laboratoria.

Gebouwservices opereert in heel Nederland en is opgedeeld in vijf regio’s, elk met hun eigen kantoren. Als je ervoor kiest om bij ze te komen werken, sluit je je aan bij een hechte groep collega's in jouw eigen regio. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers in al hun activiteiten. Ze stellen jou in staat om met slimme tools en technologieën te werken, zodat je kunt bijdragen aan uitstekend functionerende installaties.

Het meest essentiële is dat jij voldoening haalt uit je werk. Als elektrotechnisch specialist kun je bijvoorbeeld aan de slag met verlichting of brandmeldinstallaties in verschillende panden. Als werktuigbouwkundige installaties jouw passie zijn, kun je verantwoordelijkheid dragen voor ventilatiesystemen of koelinstallaties. Natuurlijk kun je ook beide specialismen combineren. Als je daarvoor extra cursussen of opleidingen nodig hebt, zorgen ze ervoor. Klinkt dit aantrekkelijk voor jou? Geweldig, want bij BAM verwelkomen ze altijd graag nieuw talent!

 

Integrale Projecten

Bij BAM Bouw en Techniek - Integrale Projecten zijn ze actief bezig met projecten waarin diverse disciplines samenkomen: bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. De utiliteitsbouwprojecten die ze realiseren, hebben een waarde tot maximaal 35 miljoen. Denk hierbij aan de constructie van scholen, kantoren en laboratoria.

Wanneer je bij ze aan de slag gaat, staat je een uitdagende baan te wachten waarbij nauwe samenwerking met collega’s van verschillende vakgebieden vanzelfsprekend is. Gezamenlijk dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het volledige bouwproces, van engineering tot voorbereiding en uiteindelijke uitvoering. Het segment Integrale Projecten opereert door heel Nederland en is opgedeeld in vier regio's. Hierdoor werk je in een hechte gemeenschap van collega's, gewoon binnen jouw eigen regio.

De ontwikkelingen in de bouwsector leiden tot steeds geavanceerdere gebouwen en complexere installaties. Bij BAM Bouw en Techniek beschik je over de nieuwste technologieën, waardoor je in staat bent je werk optimaal uit te voeren. Het gebruik van BIM is bijvoorbeeld onmisbaar geworden in hun werkprocessen.

Duurzaamheid vormt eveneens een belangrijke pijler in hun werk. Dit komt onder andere tot uiting in de materialen die ze gebruiken bij bouwprojecten en hun inzet om de CO2-uitstoot te verminderen.

Overweeg je om bij hen te komen werken en aan je toekomst te bouwen? Ze bieden uitdagende projecten en volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. De mogelijkheden liggen voor het grijpen, en jij kunt ze met beide handen aangrijpen!

 

Speciale Projecten

Bij BAM Bouw en Techniek - Speciale Projecten gaan ze aan de slag met indrukwekkende gebouwen waar ze trots op kunnen zijn. Of het nu gaat om een imposant woongebouw of een splinternieuw stadskantoor voor een gemeente, ze creëren constructies die bewondering oproepen. In hun projecten komen verschillende disciplines samen, zoals bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. De utiliteitsbouwprojecten die ze realiseren, hebben een waarde vanaf 35 miljoen.

Wanneer je ervoor kiest om bij ze te komen werken, staat je een uitdagende functie te wachten waarbij nauwe samenwerking met collega’s van diverse vakgebieden centraal staat. Gezamenlijk dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het gehele bouwproces: van engineering tot voorbereiding en uiteindelijke realisatie.

De voortschrijdende technologie zorgt ervoor dat gebouwen steeds intelligenter worden en installaties steeds complexer. Bij BAM Bouw en Techniek beschik je over de meest geavanceerde technologieën, waardoor je in staat bent om je werk op het hoogste niveau uit te voeren. BIM is bijvoorbeeld niet meer weg te denken uit hun werkmethoden.

Ook duurzaamheid speelt een cruciale rol binnen hun bedrijf. Dit komt onder andere tot uiting in de keuze van materialen tijdens het bouwproces en in hun inspanningen om de CO2-uitstoot te verminderen.

Overweeg je om bij hen aan de slag te gaan en te bouwen aan je toekomst? Ze bieden uitdagende projecten en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is die kansen met beide handen aangrijpen!

 

BAM Advies & Engineering

BAM Advies & Engineering vertegenwoordigt het multidisciplinaire advies- en ingenieursbureau binnen BAM. Hun verantwoordelijkheid strekt zich uit over techniek, logistiek en het bouwproces van diverse projecten, zowel binnen de utiliteits- als woningbouw. Het team bestaat uit 200 collega’s, elk met hun eigen specialisatie. Dit omvat onder andere constructieve en bouwkundige modelleurs, adviseurs, E & W engineers en ontwerpmanagers. Samen zijn ze actief gedurende alle fasen van de levenscyclus van gebouwen. Bovendien maken ze gebruik van de nieuwste digitale bouwtechnieken om projecten volledig digitaal en integraal te ontwerpen en te engineeren.

Bij BAM Advies & Engineering begint creëren met inzicht. Is het project financieel haalbaar en technisch uitvoerbaar? Kunnen we de beoogde kwaliteit leveren binnen de gestelde termijn? Als je graag nadenkt over dergelijke vraagstukken, ben je hier aan het juiste adres. Ze beoordelen, analyseren en bespreken dagelijks de complexe vragen en behoeften van hun klanten. Daarbij bewegen ze flexibel mee met de markt en streven ze naar verbetering door slimme innovaties, zowel op het gebied van techniek als processen. Als team hebben ze één duidelijk doel voor ogen: het optimaliseren van de gebouwde omgeving op alle fronten.

 

Direct aanmelden