Leren en Werken bij Actemium en Goflex

Welkom in de dynamische wereld van Actemium en Goflex, waar techniek en industrie samenkomen. Hier draait alles om beweging, wendbaarheid en innovatie. Als jonge technicus krijg je de kans om deel uit te maken van en bij te dragen aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële installaties.Expertise in Industriële Processen

Actemium, onderdeel van VINCI Energies, is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële processen. Ze bedienen diverse markten, waaronder olie & gas, voeding, chemie, logistiek en meer. Vanaf het allereerste ontwerp tot aan de inbedrijfstelling en het onderhoud.

Specialisaties

 • Procescontrole en Automatisering:

  In dit gebied leer je hoe je slimme systemen gebruikt om industriële dingen te regelen, zoals machines die producten maken. Je ontdekt hoe je verschillende stappen kunt sturen, meten en aanpassen in zo'n proces. Denk hierbij aan speciale sensoren, meetapparatuur en computerprogramma's. Jouw kennis helpt om de productie beter te maken en ervoor te zorgen dat alles goed en betrouwbaar werkt.

 • Elektrotechniek en Instrumentatie:

  Hier gaat het om het begrijpen en uitvoeren van taken met elektriciteit en meetapparatuur die belangrijk zijn voor het goed laten werken van industriële processen. Je leert over het onderhouden van elektrische systemen en het instellen van apparaten die alles meten en regelen. Als specialist in Elektrotechniek en Instrumentatie zorg je ervoor dat machines veilig en betrouwbaar werken.

 • Mechanische en Piping Werkzaamheden:

  In dit vak draait het om het ontwerpen, bouwen, en onderhouden van fysieke dingen in fabrieken. Hierbij gaat het om mechanische systemen, zoals de bewegende delen van machines, en pijpleidingen waar vloeistoffen door stromen. Je bent als het ware de 'go-to' persoon om ervoor te zorgen dat alles soepel loopt.

 • Nutsvoorzieningen:

  Dit zijn de belangrijke dingen die fabrieken nodig hebben om te werken, zoals elektriciteit, water, koeling en perslucht. Stel je voor dat dit de adem, het water en de energie zijn die machines nodig hebben om te functioneren. Het begrijpen van hoe deze dingen werken en hoe je ze goed kunt gebruiken, is super belangrijk om ervoor te zorgen dat alles veilig en efficiënt verloopt in de fabriek.

Volledige Levenscyclus van Installaties

Actemium is betrokken bij elke fase van industriële installaties, van advies en engineering tot daadwerkelijke realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Het doel is om invloedrijke en geavanceerde oplossingen te bieden aan de industrie. Denk aan technologieën zoals MES, energie-efficiëntie en cyberbeveiliging, en aan innovatieve benaderingen voor de toekomst van de industrie: Industrie 4.0.

Sluit je aan bij Actemium en Goflex om niet alleen technische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook samen te werken met ervaren professionals. Dit is een unieke kans om een technische carrière te starten en waardevolle ervaring op te doen in de opwindende wereld van industriële techniek.

Meld je aan om meer te ontdekken


Leerwerkomgevingen en Mogelijkheden bij Actemium voor Jonge Technici

Welkom in de wereld van Actemium, waar techniek en industrie samenkomen. Als jonge technicus in opleiding zijn er diverse leerwerkomgevingen en plekken waar je bij Actemium aan de slag kunt. Hier is een overzicht van enkele mogelijkheden:

 1. Industriële Installaties:

  Bij Actemium werk je aan het ontwerpen, bouwen, en onderhouden van industriële installaties. Denk aan fabrieken, waar machines en processen samenkomen om producten te maken. Je leert hoe je deze installaties kunt optimaliseren en problemen kunt oplossen.

 2. Procescontrole en Automatisering:

  Je krijgt de kans om te werken aan procescontrole en automatisering. Dit houdt in dat je systemen ontwikkelt om industriële processen te monitoren en aan te sturen. Hierbij leer je hoe je machines efficiënt en nauwkeurig kunt laten samenwerken.

 3. Mechanische en Piping Werkzaamheden:

  Als je interesse hebt in mechanica en piping, kun je je verdiepen in het ontwerpen, installeren en onderhouden van mechanische systemen en leidingwerk. Dit is essentieel voor de werking van industriële installaties.

 4. Elektrotechniek en Automatisering:

  Elektrische systemen zijn de levensader van moderne fabrieken. Je kunt betrokken zijn bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrische systemen en automatiseringstechnologieën.

 5. Onderhoud en Service:

  In deze rol werk je aan het onderhouden van machines en installaties om ervoor te zorgen dat ze soepel blijven draaien. Je leert over preventief onderhoud en het oplossen van storingen.

 6. Paneelbouw:

  Hier kun je je richten op het bouwen van elektrische panelen die de controle en automatisering van machines mogelijk maken. Dit vereist nauwkeurigheid en begrip van elektrische schakelingen.

 7. Industriële Elektrotechnische Installaties:

  Je kunt betrokken zijn bij het installeren en monteren van elektrotechnische systemen in verschillende industrieën, zoals voeding, farmacie en logistiek.

 8. Toekomstgerichte Oplossingen:

  Actemium richt zich ook op innovatieve oplossingen zoals energie-efficiëntie en cyberbeveiliging. Je kunt betrokken zijn bij projecten die de industrie van de toekomst vormgeven.

Bij Actemium leer je niet alleen technische vaardigheden, maar werk je ook samen met ervaren professionals. Je krijgt de kans om technologieën toe te passen en te experimenteren met echte industriële uitdagingen. Dit is een unieke kans om een technische carrière te starten en waardevolle ervaring op te doen in de wereld van industriële techniek. Meld je aan en ontdek de mogelijkheden bij Actemium en Goflex!

Direct aanmelden