Leren en Werken bij SPIE en Goflex

Bij SPIE en Goflex krijg je de kans om te leren en te werken in een dynamische omgeving. SPIE verandert de wereld waarin we wonen, werken en leven met A-tot-Z-oplossingen. Deze oplossingen optimaliseren gebouwen, maken steden slimmer, bevorderen de energietransitie en verduurzamen industriële activiteiten.Leer- en Werkplekken bij SPIE en Goflex

Met 48.000 medewerkers in 38 landen is Spie wereldwijd actief. In Nederland hebben ze veel vestigingen, wat betekent dat Goflex/Spie leerwerkplekken altijd in de buurt zijn. De organisatie is verdeeld in vier marktsegmenten en biedt ook expertise in andere focusgebieden:

  1. Smart City: Slimme oplossingen voor steden.
  2. E-fficiënte Gebouwen: Streven naar efficiënte gebouwen.
  3. Energie: Bevorderen van groene energie-initiatieven.
  4. Industriële Diensten: Werken aan een geavanceerde industrie.

 

Mogelijkheden van een BBL-traject bij SPIE: SPIE biedt diverse mogelijkheden voor een BBL-traject (Beroepsbegeleidende Leerweg) waarbij je leren en werken combineert. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen terwijl je een erkende opleiding volgt. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die SPIE biedt binnen een BBL-traject:

1. Utiliteitsbouw: Leer en werk mee aan innovatieve bouwprojecten. Bij SPIE bouw je niet alleen gebouwen, maar creëer je duurzame en energiezuinige omgevingen waar mensen comfortabel kunnen werken en verblijven. Je leert over integrale aanpak, renovatie, nieuwbouw en bouwadvies.

2. Industrieel Onderhoud en Beheer: Verdiep je in onderhoud, reparaties en optimalisatie van industriële installaties. Je kunt je specialiseren in onder andere elektrotechniek, instrumentatie, industriële automatisering, mechanisch onderhoud en middenspanning.

3. Piping en Mechanical: Word een specialist in leidingwerk en mechanisch onderhoud. Je leert over kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van installaties, inclusief ondergronds en bovengronds leidingwerk.

4. Duurzaamheid en Verduurzaming: Draag bij aan een groenere toekomst door te werken aan duurzame oplossingen en innovaties. SPIE werkt aan het verbeteren van industriële processen en biedt mogelijkheden om je expertise op het gebied van energie-efficiëntie en verduurzaming te ontwikkelen.

5. Bouwadvies en Engineering: Werk samen met ervaren teams aan complexe projecten en krijg inzicht in de advies- en ontwerpfase van bouwprojecten. Je leert over faalkostenreductie, normen en afspraken, en betrokkenheid bij verschillende belanghebbenden.

Voordelen van een BBL-traject bij SPIE:

  • Praktijkervaring opdoen bij een toonaangevend bedrijf in de technische sector.
  • Een erkende opleiding combineren met werk en salaris.
  • Begeleiding en ondersteuning door ervaren professionals.
  • Diverse specialisatiegebieden om uit te kiezen.
  • Kansen voor persoonlijke en professionele groei.
  • Bijdragen aan duurzame en innovatieve projecten.

 

Direct aanmelden