De synergie tussen leerbedrijf en scholen

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Wij zijn in het trotse bezit van SBB erkenningen als leerbedrijf in de elekrotechniek, meet- en regeltechniek, installatietechniek, koudetechniek en werktuigbouwkunde / metaal.

Als leerbedrijf bieden wij stageplaatsen aan voor VMBO leerlingen en leerlingen van de BOL opleidingen op het ROC. Voor de BBL leerlingen bieden wij complete leerwerktrajecten met extra [praktijk]begeleiding en ondersteuning vanuit onze trainingscentra.

Elke leerling krijgt een coach toegewezen die hem / haar bijstaat bij schoolwerk, praktijktraining en overige zaken. Door deze extra begeleiding is het uitvalpercentage minimaal en doorlopen de leerlingen sneller het opleidingstraject.

Samenwerking met scholen uit zich in: voorlichtingen, bedrijfsbezoeken, gastlessen, sponsoring etcetera. Graag komen wij ook bij uw school langs!

Ook in coronatijd blijven we actief voorlichten. Afhankelijk van de geldende maatregelen kunnen leerlingen individueel of in kleine groepjes bij ons in het trainingscentrum langskomen. Ook digitale voorlichting behoort tot de mogelijkheden!

Middelbare school  MBO