FAQ veelgestelde vragen
 

FAQ veelgestelde vragen

Vind hier een antwoord op de meestgestelde vragen

 • DSC 0667

  04-05-2018
  Hoe kan ik mij aanmelden?

  Klik op “aanmelden” bovenaan in de menubalk, kan niet missen. Aanmelden kan het hele jaar door en verloopt digitaal.

  Lees meer
 • DSC 0628

  04-05-2018
  Wanneer krijg ik antwoord op mijn aanmelding?

  Je krijgt binnen een paar werkdagen antwoord op je sollicitatie. Soms vragen we om extra informatie (bijvoorbeeld je CV) of verzoeken we je om de TalentPitch in te vullen. Heb je in een zeldzaam geval na een week nog niets gehoord? Bel of mail dan ons kantoor voor een update.

  Lees meer
 • IMG 0128

  04-05-2018
  Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  Zodra je jouw aanmelding via de website hebt verstuurd én de TalentPitch hebt doorlopen, bekijken wij jouw profiel; je CV, achtergrond, wensen en uitslag van de TalentPitch. Binnen een week mailen we je met goed of slecht nieuws. Soms bellen we je voor meer informatie. Goed nieuws? Dan krijg je per mail een uitnodiging voor een eerste gesprek op de vestiging. Na een eerste gesprek hoor je wat het vervolg is. Een tweede gesprek, afwijzing of dat je wordt aangenomen.

  Lees meer
 • WhatsApp Image 2017 08 18 at 10.57.37 1

  04-05-2018
  Ik kan niet op de voorgestelde datum voor een gesprek, wat nu?

  Je kan in de verstuurde mail jouw aanwezigheid bevestigen of aangeven dat je verhinderd bent. Wij versturen je vervolgens een nieuw voorstel voor een afspraak. Soms is bellen sneller, onderaan de email staan meestal de contactgegevens van de medewerker van Goflex met wie je het gesprek hebt.

  Lees meer
 • linkedin WR2

  04-05-2018
  Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

  Aanmelden kan het hele jaar door. Het ROC kent instroommomenten in september en februari maar bij Goflex kan je gedurende het hele jaar beginnen met werken. Je stroomt dat tussentijds of later in de theoretische opleiding.

  Lees meer
 • mechatronicus machinebouw

  03-05-2018
  Kom ik in aanmerking voor een leerwerktraject bij Goflex?

  Bij Goflex kun je starten in een leerwerktraject vanaf MBO niveau 2, 3 of 4. Instroomeisen kunnen per ROC verschillen, je moet je in ieder geval een VMBO diploma of overgangsbewijs HAVO 3 naar HAVO 4 hebben. Bij technische beroepen is wiskunde belangrijk, het is mooi meegenomen als je hier in ieder geval een voldoende voor hebt gehaald. Lees meer over wie kunnen instromen[/leren-en-werken/instroom-richtingen/]

  Lees meer
 • pml

  03-05-2018
  Kan ik ook stagelopen bij Goflex?

  We hebben stageplekken binnen ons trainingscentrum en bij onze opdrachtgevers. Ben je op zoek naar een MBO stage[/leren-en-werken/instroom-richtingen/ik-doe-nu-bol-op-het-roc/mbo-bol-stage/]? Of naar een VMBO stage[/leren-en-werken/instroom-richtingen/ik-zit-nu-op-het-vmbo/vmbo-stage/]?

  Lees meer
 • 03-05-2018
  Waar staan jullie vacatures?

  Goflex werkt samen met meer dan 100 opdrachtgevers in verschillende vakgebieden. Het aanbod aan leerwerkplekken is groot en kan per regio variëren. We zetten dit niet in een vacatureoverzicht, omdat we graag kandidaten uitnodigen om bij ons te solliciteren. Gezamenlijk knopen wij, bij geschiktheid van beide kanten, in de intake de geschikte leerling aan de juiste leerwerkplek en opleiding. Meld je dan ook direct aan![/contact/direct-solliciteren/]

  Lees meer
 • 03-05-2018
  Wat voor diploma haal ik bij Goflex?

  Je haalt een erkend MBO diploma, uitgegeven door het ROC.

  Lees meer