Sneller je diploma door coaching en persoonlijke begeleiding

Vanuit Goflex word je persoonlijk begeleid door een coach van Goflex. De coach is tijdens je opleiding jouw eerste contactpersoon van Goflex.  Samen met je coach stel je tijdens je opleiding je ontwikkelings- en loopbaanplannen af.

De coach komt jou opzoeken op de werkplek, heeft contact met de leidinggevenden op de werkplek en houdt in de gaten of jij het naar je zin hebt, of je wel de klussen krijgt die op jouw niveau liggen en of je voldoende kans krijgt om je te ontwikkelen.

“Jouw coach leert je tijdens het opleidingstraject om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling.”

De coaches hebben ook veel contact met de scholen (docenten en BPV begeleiders) en houden je cijfers en aanwezigheid in de gaten. Als het nodig is regelt je coach extra cursussen, bijles of een examentraining. Dat kan ook bijvoorbeeld bij één van de trainingscentra van Goflex. Diverse Goflexers hebben hierdoor met hoge cijfers hun examens gehaald!

Tijdens je opleiding werk je bij één van de opdrachtgevers van Goflex. Samen met je coach maak je een keuze voor een leerwerkplek die het beste past bij jou als persoon en je toekomstplannen/opleidingskeuze. Natuurlijk proberen we altijd een leerwerkplek dicht bij jou in de buurt te zoeken, houd er wel rekening mee dat het ook kan voorkomen dat je voor sommige projecten langer onderweg bent.

“Wist je dat je bij Goflex meer kans van slagen hebt om je diploma te halen?”

Door de persoonlijke begeleiding vanuit Goflex is je kans van slagen veel groter dan die van andere leerlingen! Jouw coach bewaakt dat jij op tijd alles regelt en goede cijfers haalt. Je krijgt de kans niet om zaken te laten versloffen. Doordat je voor de theorie extra ondersteuning ontvangt en voor de praktijk de beste werkplekken krijgt toegewezen, wordt aan alle voorwaarden voor een succesvolle studie voldaan.

Omdat hij of zij het meest direct contact met jou heeft, is je coach is ook degene die drie keer per jaar je prestatiebonus vaststelt. Bij een hele goede beoordeling kan je zelfs 12% extra verdienen! 

Loopbaan uitstippelen