Nieuws
 

Nieuws

Goflex en techniek zijn regelmatig in het nieuws.

 • DSC 921

  04-12-2019
  Verbinden werkt

  De krapte op de arbeidsmarkt is enorm, en voorlopig zal dat niet minder worden. Dat is een van de belangrijkste redenen voor leerbedrijf Goflex Young Professionals om het lesprogramma te vernieuwen. ‘We willen ons volop inzetten om zowel het leren als het werken voor onze jongeren zo aantrekkelijk mogelijk te maken.’ ‘

  Lees meer
 • Technet

  29-10-2019
  Groei van het netwerk Jet-Net & TechNet

  Sittard, 29 oktober 2019 – Vandaag tekenen 5 bedrijven (ARLANXEO; Fibrant; Goflex Young Professionals; ProfCore; Procestechniek & Maintenance Limburg) en 4 vo scholen (Sint-Janscollege Hoensbroek; Sintermeertencollege Heerlen; Bernard Lievegoed School Maastricht en Vrijeschool Parkstad) een overeenkomst om deel te nemen aan Jet-Net & TechNet. Zij leggen hiermee vast dat zij op regionaal niveau gaan samenwerken en dat zij binnen Jet-Net & TechNet invulling gaan geven aan verschillende activiteiten.

  Lees meer
 • mariska keuze mbo opleiding elektrotechiek na pabo

  24-06-2019
  Mariska (24) "Ik bleek over goed technisch inzicht te beschikken"

  Mariska (24) Werkt en leert bij Goflex en heeft een leerwerkplek bij ENGIE Services Zuid als monteur bij de penitentiaire inrichting in Vught: “Ik heb techniek altijd leuk gevonden. Toch ben ik na de Havo eerst Pabo gaan doen. Dat was niets voor mij: teveel theorie en in een klas met overwegend meisjes viel ik een beetje buiten de boot. Ik kan beter opschieten met mannen. De opleiding elektrotechniek was een schot in de roos. Ik bleek over goed technisch inzicht te beschikken, werk graag met mijn handen en werd snel opgenomen in de klas met bijna allemaal jongens.

  Lees meer
 • Linkedin PETER

  24-06-2019
  Croonwolter&dros en Goflex gaan Partnership aan

  Technisch dienstverlener Croonwolter&dros en opleidingsbedrijf Goflex hebben besloten hun al bestaande samenwerking te verdiepen, en als partners aan de slag te gaan met een intensief ontwikkelingsprogramma. Het programma richt zich enerzijds op verrijking en intensivering van het opleidingstraject van de medewerkers in opleiding, en anderzijds op het verbeteren van het opleidingsklimaat op de verschillende leerwerkplekken. De gezamenlijke doelstelling is om te komen tot een hoger opleidingsrendement, het creëren van meer loyaliteit en daarmee uiteindelijk kwantitatief en kwalitatief hogere instroom van jonge technici in de Croonwolter&dros organisatie. Op de foto tekenen Sandra Mouwen, Coördinator WE-College en Gerard Noordermeer, coördinator Praktijkopleiders bij Croonwolter&dros, en Peter van Winssen, directeur Goflex Young Professionals de nieuwe overeenkomst, die bovenstaande plannen bekrachtigt. #partnership #ontwikkeling #croonwolterendros #HNG

  Lees meer
 • MAX REUS BIM GOFLEX comp

  20-06-2019
  Max, studierichting: Werkvoorbereider W ‘durf te vragen’

  Max, studierichting: Werkvoorbereider Installatietechniek

  Lees meer
 • 20190325 IMG 9862 overleg2

  22-05-2019
  Jim, studierichting: Allround Pijpfitter ‘Een prachtig vak’

  Jim (28 jaar) maakte de havo af met een NT-NG profiel en was toen helemaal klaar met school. ‘Ik had geen zin in een vervolgopleiding en ben gaan werken. Eerst bij een autoschadebedrijf, daarna in de horeca, totdat ik uiteindelijk dacht ‘nu moet ik toch maar eens een vak gaan leren’.

  Lees meer
 • engie services enjij4 winter 2018 1

  20-12-2018
  Bevlogen collega's leren jong talent een vak

  uit EN JIJ personeelsmagazine voor alle medewerkers van ENGIE Nederland #2 2018

  Lees meer
 • proceslijn operator

  21-09-2018
  Nieuw bij Goflex: opleidingstraject Basis Operator N3 met baangarantie

  Een opleiding zoals we dat gewend zijn met een combinatie van theorie en praktijk, ideaal voor zij-instromers en omscholers vanaf 18 jaar. In oktober start de eerste lichting leerlingen met hun opleiding, aangeboden door Goflex in samenwerking met cbt en Vakwijs Opleidingen.

  Lees meer

1 2 3 4 5 17