Informatie voor bedrijven
 

Informatie voor bedrijven

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek

Wij enthousiasmeren, werven, selecteren en begeleiden jongeren in en voor de techniek. Dat doen we samen met onze partners door de leerlingen werkend te laten leren, binnen de beroepspraktijk van de bedrijven. Dit proces wordt ondersteund door middel van coaching, begeleiding en eventueel aanvullende scholing via Vakwijs Opleidingen, zuster van Goflex. Goflex is hiermee een belangrijk voorportaal van toekomstig medewerkers binnen de technische installatiebranche (TI). De TI draait om ontwerp, realisatie en onderhoud van (technische) systemen, van zowel gebruiksgebouwen (utiliteit) en woningbouw, alsmede de industrie.

Goflex werkt o.a. voor: ENGIE, Sabic, Strukton, Stork, SPIE, Shell, BAM, KENTECH, Kuijpers, TATA Steel, Croon Wolter & Dros, VINCI, Schreuder-Ruitenbeek, Unica, Kalibra, Heijmans, Sitech, Trespa, Alewijnse, Mourik, FMJ, Actemium, VINCI, Orga, Welvaarts en Homij.

Het bestaansrecht van Goflex wordt ontleend aan het [toekomstige] landelijke tekort aan vaklieden. Goflex Young Professionals richt zich op het creëren van de technicus van de 21e eeuw. Deze is flexibel, goed opgeleid, breed inzetbaar, communicatief, zelfstandig en houdt de algemene fatsoensregels hoog in het vaandel. Hiermee kunnen wij u nu en in de toekomst verzekeren van kwalitatieve instroom op technisch gebied. Goed opgeleide vaklieden die u na hun opleidingstraject bij Goflex direct in dienst kunt nemen.

De medewerkers van Goflex Young Professionals zijn jong en worden klaargestoomd voor een uitstekende toekomst in de techniek. Binnen Goflex worden ze in de praktijk opgeleid tot niveau 4 (MBO). Daarbij worden ze gedetacheerd bij een van de opdrachtgevers en intensief begeleid door onze coaches . Via een actief prestatiebeloningssysteem en door het werken met flexibele roosters, wordt tegemoet gekomen aan de toenemende eisen van opdrachtgevers èn van medewerkers. Opleiding en coaching van uw toekomstig personeel.

Het concept van Goflex is even simpel als effectief. Wij nemen jonge mensen aan die direct van school komen en leiden ze vervolgens op tot MBO-niveau via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg). Dit betekent leren in de praktijk.

U bent daarbij verzekerd van gemotiveerde medewerkers. Goede prestaties leiden bij Goflex immers direct tot een hoger salaris. Dit is mogelijk door onze uitgekiende set arbeidsvoorwaarden. Goflex werkt met een actieve prestatiebeloning, waardoor de Goflex-medewerker voortdurend gestimuleerd wordt zo goed mogelijk te presteren. U profiteert daar direct van. Elke Goflex-medewerker krijgt zijn eigen coach toegewezen. Deze coach maakt met u afspraken over roosters, taakinhoud en roulatieschema’s. De Goflex-coach stimuleert en beoordeelt de Goflex-medewerker en werkt intensief aan zijn zwakke punten.

'Het onderscheid tussen hoger onderwijs (met nadruk op het hoofd) en lager onderwijs (met nadruk op de handen) is eigenlijk ouderwets. Bij Goflex doen we eigenlijk aan ‘Bildung': niet alleen het vergroten van vaktechnische kwaliteiten maar ook persoonlijkheidsontwikkeling.'

Zo krijgt u uitgebreid te zien hoe de Goflex-medewerkers zich ontwikkelen en of ze een aanvulling voor uw bedrijf betekenen. Wanneer dit laatste het geval is, maken we met u een overeenkomst waarin de condities voor een dergelijke overgang worden vastgelegd en werken wij mee aan dit proces. Uiteraard is een voorwaarde dat de Goflex-medewerker zelf ook geïnteresseerd is.