Informatie voor bedrijven
 

Informatie voor bedrijven

U heeft mensen nodig. Technisch personeel om uw projecten uit te voeren. Gemotiveerde, vakkundige krachten met ervaring én jonge instroom om zelf op te leiden. Goflex voorziet de technische sector voortdurend van nieuw talent. Aankomende technici in diverse richtingen.

Wij zijn Goflex Young Professionals, opleidingsbedrijf in de techniek. Wij enthousiasmeren, werven, selecteren, matchen en begeleiden de beste aankomende technici voor uw bedrijf.


Opleiden van toptechnici
U heeft de leerwerkplek, leerlingen leren en werken in de praktijk van uw bedrijf. Na vier jaar bent u verzekerd van jonge technische vakmensen met de benodigde diploma’s.

Goflex neemt u alle zorgen uit handen. Het ROC heeft de onderwijsaccreditatie en verzorgt het theoretische deel van de opleiding. Leerlingen bekwamen zich in levensechte technische simulaties bij Vakwijs. U biedt een werkplek waar leerlingen (medewerkers in opleiding) het vak in de praktijk leren.

Bij Goflex leren en werken op dit moment ruim 600 leerlingen in een leerwerktraject. Voor de duur van de opleiding is de medewerker bij Goflex in dienst. Na het behalen van de diploma’s, tot en met mbo niveau 3 of 4, stapt hij of zij zonder extra kosten over naar uw bedrijf.

Goflex werkt o.a. voor: ENGIE, SABIC, Strukton, Stork, SPIE, Shell, BAM, KENTECH, Kuijpers, Croon Wolter & Dros, VINCI, Schreuder-Ruitenbeek, Unica, Kalibra, Heijmans, Sitech, Trespa, Alewijnse, Mourik, FMJ, Actemium, VINCI, Orga, Welvaarts en Homij.


Interesse? Ontmoet Goflex
Stuur een bericht naar één van de collega's in de regio of laat hier uw vraag achter, we nemen binnen twee dagen contact met u op. U kunt ook bellen, ons telefoonnummer is 088-1600500.