Hoe zit een kickstart traject eruit, wat kun je verwachten?

Werken op projecten

Je gaat vanaf dag 1 geld verdienen en werken op verschillende projecten. Dit kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn in diverse omgevingen, zoals kantoren, ziekenhuizen, fabrieken of infrastructuurprojecten. Je werkt samen met ervaren collega's en leert de fijne kneepjes van het vak. Hierbij pas je de kennis toe die je opdoet tijdens je omscholing en krijg je de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Training en leren in ons trainingscentrum

Tijdens deze dagen (totaal 15 verspreid door het jaar) staat training en leren centraal. Je neemt deel aan cursussen en trainingssessies die specifiek gericht zijn op de elektrotechniek of installatietechniek. Deze trainingen worden verzorgd door ervaren instructeurs en experts in het vakgebied. Je leert over onderwerpen zoals elektrische systemen, veiligheidsvoorschriften en het oplossen van technische problemen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je kennis toe te passen in de praktijk door te werken aan simulatieopdrachten en praktijkoefeningen.

Evaluatie en voortgangsgesprekken

Ook is er tijd voor evaluatie en voortgangsgesprekken. Je hebt de gelegenheid om met je werkplekbegeleiders en coach te praten over je ontwikkeling, eventuele uitdagingen en doelen voor de toekomst. Dit helpt om je voortgang te bewaken en eventuele vragen of zorgen te bespreken. Daarnaast worden er feedbackmomenten ingepland om je te ondersteunen en te motiveren tijdens je omscholingstraject.

En daarna?

Na het succesvol afronden van het omscholingstraject van 1 jaar, ga je aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur. Je zult verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur. Of het nu gaat om woningen, kantoren, fabrieken of infrastructuurprojecten, je gaat een essentiële rol spelen bij het waarborgen van veilige en efficiënte installaties.

Je kunt je daarna natuurlijk blijven ontwikkelen tot bijvoorbeeld technicus, installateur installaties, onderhoudsmonteur, fabricage-/ productietechnicus, service- en storingsmonteur, industrieel monteur, energieadviseur, werkvoorbereider, projectleider techniek, of iets heel anders. Kies de opleiding die jou aanspreekt en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Samen zullen we jouw carrière in de techniek vormgeven!

Wat jij gaat worden, dat bepaal jij!

 

Omscholen tot elektromonteur

Omscholen tot installatiemonteur

Voorwaarden Goflex Kickstart

 

 

Heb je vragen?

Whatsapp met ons


Wat heb je?

 • Je hebt je startkwalificatie (diploma havo, vwo, mbo niveau 2 of hoger)
 • Je hebt een B-rijbewijs en/of eigen vervoer
 • Je hebt op dit moment een baan
 • Je hebt minimaal 3 jaar fulltime werkervaring
 • Je hebt geen ambities om voor jezelf te beginnen (geen zzp’er)

Wat krijg je?

 • Fulltime omscholingstraject van 1 jaar met zicht op vaste baan
 • Je krijgt een jaarcontract met een proeftijd van 2 maanden
 • Je ontvangt direct een salaris van minimaal € 2.500 per maand (bruto)
 • Kilometervergoeding van € 0,23 per km
 • 8% vakantietoeslag 33 verlofdagen
 • Direct pensioenopbouw cao metaal & techniek - PMT

Meld je direct aan!