Leren en werken in de techniek
 

Leren en werken in de techniek

Theorie op het roc, TECHNIEK bij goflex

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren.

~ Een betaalde (leer)baan in de techniek
~ Gratis MBO opleiding op een ROC in de buurt
~ Extra verdieping en verbreding met Goflex Programma
~ Werken en leren aan interessante projecten bij bekende bedrijven

Goflex in vogelvlucht

Zomaar een aantal unieke voordelen van Goflex Young Professionals waar jij van profiteert als je je carrière start of voortzet bij Goflex, hét opleidingsbedrijf met de beste voorwaarden en verdiensten voor jongeren binnen de techniek.

Voor wie?
Eigenlijk voor iedereen die een technische BBL opleiding wil volgen.

Je kunt bij Goflex werken als je net van het vmbo of havo afkomt: MBO opleiding na het VMBO of HAVO

Maar ook als je al een opleiding op het mbo volgt of hebt gedaan. Kijk hier als je wil switchen van opleiding of verder wilt leren nadat je een tijd in de techniek hebt gewerkt.

Waarom is een leerwerktraject bij Goflex zo succesvol?
Omdat wij investeren in de beste begeleiding tijdens het leerwerktraject, zowel voor de praktijk als voor de theorie. Goflex heeft goed geschoolde coaches die zelf uit de praktijk komen en er altijd voor jou zijn. Zij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt op je werk en je examens haalt.

“Wist je dat je met een opleiding bij Goflex een grote kans maakt om in één keer je diploma te halen!” 

Waar?
Goflex werkt door het hele land. Wij proberen werk en school dicht bij jou in de buurt te regelen. Dus als je in Limburg woont dan ga je ook in Limburg naar een ROC en zoeken we een werkplek in Limburg. Op de werkplekken die wij voor je uitzoeken, kun je direct aan de slag met wat je op school hebt geleerd. Een ideale combinatie van theorie en praktijk. Kijk hier voor de web-adressen van de verschillende ROC's

En de beloning?
Je opleiding, boeken en zelfs je lesuren worden betaald door Goflex. En je ontvangt een goed vast salaris. Bovendien kun je, als je goed presteert, tot en met 12% extra prestatiebeloning verdienen. Je hebt dus zelf invloed op hoeveel je verdient! 

Interesse?
Bekijk hier wie kunnen instromen voor een leerwerktraject

 

GOFLEX PROGRAMMA

 

Enkele opdrachtgevers van Goflex waar je aan de slag kan voor je stage of bbl leerwerktraject zijn: ENGIE, Shell, Spie, Stork, Unica, Bam, Heijmans, Kuijpers, SABIC, Sitech, Strukton, Kentech, Comfort Partners, Tata Steel, Schreuder Ruitenbeek, Alewijnse, Kalibra, Trespa, Actemium, Croonwolter&dros, Vinci, Verwater en Wienerberger.

VINCI STAGE LEERWERKPLEKUNICA STAGE LEERWERKPLEKTRESPA STAGE LEERWERKPLEKTATA STEEL STAGE LEERWERKPLEKSTRUKTON STAGE LEERWERKPLEKSTORK STAGE LEERWERKPLEKSPIE STAGE LEERWERKPLEKsitech leerwerkplek stageSHELL STAGE LEERWERKPLEKSABIC STAGE LEERWERKPLEKKUIJPERS STAGE LEERWERKPLEKKENTECH STAGE LERWERKPLEKKALIBRA STAGE LEERWERKPLEKHEIJMANS STAGE LEERWERKPLEKENGIE leerwerkplek stageCROONWOLTER EN DROS STAGE LEERWERKPLEK2COMFORT PARTNERS STAGE LEERWERKPLEKBAM STAGE LEERWERKPLEKALEWIJNSE STAGE LEERWERKPLEKACTEMIUM STAGE LEERWERKPLEKWIENERBERGER STAGE LEERWERKPLEK