Vaste baan na je opleiding!

Bij Goflex doe je gedurende je opleidingstraject ervaring op bij je leerwerkplek. Je kan laten zien wat jij in je hebt en wat voor persoon jij bent.

“Wist je dat je bij Goflex een vast contract kunt verdienen”

Wanneer je bij Goflex start, je ontwikkelt je goed en je schoolprestaties zijn naar verwachting, dan kom je al heel gauw in aanmerking voor een vast contract. Maar dat is nog niet alles. Ook na je opleidingsperiode bij Goflex ligt de wereld aan je voeten.

De vooruitzichten zijn namelijk erg goed. Echte vakmannen zijn schaars, zeker de beter opgeleiden. In de toekomst gaan heel veel technici met pensioen en die plaatsen moeten gevuld worden. Kortom de vraag naar specialisten neemt alleen maar toe.

De opdrachtgevers van Goflex kiezen er daarom ook voor om hun toekomstige personeel via Goflex op te leiden, om zo verzekerd te zijn en te blijven van goed opgeleide vakmensen. Ze stellen opleidingsplaatsen (leerwerkplekken) beschikbaar met als doel om de ingehuurde Goflexer na afloop van zijn opleidingstraject over te nemen. Anders gezegd: een goede persoonlijke ontwikkeling binnen je opleidingstraject bij Goflex leidt tot een baangarantie bij onze opdrachtgevers.

Het enige wat jij dus moet doen is je best. Extra voordeel is dat je loon bij Goflex bij goede prestaties direct omhoog schiet! Je hoeft dus niet alleen maar naar school te gaan en af te wachten hoe je toekomst zich ontwikkelt, je kunt direct al de financiële vruchten plukken van je goede prestaties!

 

Over het ROC