Zit je nu op het VMBO of HAVO, dan sta je voor de keuze..

Kies je voor techniek of voor een andere richting? Kies je voor Elektrotechniek, Installatietechniek, Metaal, of iets anders? Kies je voor BOL of BBL

Kies je voor Goflex, dan kies je voor een technische MBO opleiding en voor de Beroeps Begeleidende Leerweg [BBL], leren en werken tegelijk dus.

Wat vragen we van jou? Een afgeronde VMBO-opleiding in de sector produceren, installeren & energie (PIE) of Maritiem & techniek, zowel basisberoeps als kaderberoeps. Maar let op! Je kunt in veel gevallen ook bij Goflex instromen als je een diploma van een andere richting hebt of als je de gemengde leerweg of theoretische leerweg hebt gedaan. Ook met een overgangsbewijs HAVO-3 naar HAVO-4 of HAVO-diploma ben je van harte welkom!

Stage op het VMBO

Ben je nog bezig met je VMBO opleiding en wil je stage gaan lopen. Dan kun je een stageplek aanvragen bij Goflex.

stageformulier

Leren en werken op het MBO

Kom je na je VMBO opleiding bij Goflex in dienst, dan volg je een opleiding volgens de BBL. Dat houdt in dat je vier of vijf dagen in de week gaat werken en direct geld gaat verdienen. Hiernaast ga je één hele dag óf twee avonden in de week een opleiding bij een ROC bij jou in de buurt volgen. Wij vinden het zeer belangrijk dat jij de tijd investeert in je opleiding. Goflex investeert ook: wij betalen je schoolkosten (schoolgeld en boeken) en je reiskosten. Bij Goflex krijg je zelfs betaald voor de uren dat jij op school zit, overdag én 's avonds. Lees verder..

“Wist je dat je bij Goflex geld verdient als je op school zit?”

Niet alle starters bij Goflex hebben een technische achtergrond die naadloos aansluit op de beroepspraktijk. Dus voordat je aan het werk gaat, begin je bij een Goflex Trainingscentrum om de basisvaardigheden van de techniek bij te schaven en aan te leren.

Waarom is een leerwerktraject bij Goflex nu zo succesvol? Omdat wij als geen ander investeren in de beste begeleiding, zowel voor de praktijk als voor de theorie. Goflex heeft goed geschoolde coaches die zelf uit de praktijk komen en die er altijd voor jou zijn. Zij zullen er voor zorgen dat jij het naar je zin hebt op je werk en je examens haalt.

Wat moet je nu nog doen?
Als je nog niet weet welke richting je op wilt binnen de techniek, denk hier dan eerst goed over na, bekijk onze pagina's over de verschillende vakgebieden of vraag een infopakket aan.

Als je wel weet welke kant je op wilt is het nog eenvoudiger. Geen sollicitatiebrieven, geen lange procedures of wat dan ook. Vul het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met je op.

Enkele opdrachtgevers van Goflex waar je aan de slag kan voor je stage of bbl leerwerktraject zijn: EQUANS, Shell, Spie, Stork, Unica, Bam, Heijmans, Kuijpers, SABIC, Sitech, Strukton, Comfort Partners, Schreuder Ruitenbeek, Noordzij-Rozenburg, Alewijnse, Kalibra, Trespa, Actemium, Croonwolter&dros, Vinci, Verwater en Wienerberger.

VINCI STAGE LEERWERKPLEKTRESPA STAGE LEERWERKPLEKSTRUKTON STAGE LEERWERKPLEKSTORK STAGE LEERWERKPLEKSPIE STAGE LEERWERKPLEKsitech leerwerkplek stageSHELL STAGE LEERWERKPLEKSABIC STAGE LEERWERKPLEKKUIJPERS LEERWERKPLEK STAGE MBO BBLKALIBRA STAGE LEERWERKPLEKHEIJMANS STAGE LEERWERKPLEKEQUANS leerwerkplek stageplekkenCROONWOLTER EN DROS STAGE LEERWERKPLEK2COMFORT PARTNERS STAGE LEERWERKPLEKBAM STAGE LEERWERKPLEKALEWIJNSE STAGE LEERWERKPLEKACTEMIUM STAGE LEERWERKPLEKWIENERBERGER STAGE LEERWERKPLEK