Stageplekken VMBO Techniek

(klik hier als je eigenlijk op zoek bent naar een MBO BOL stageplaats)

Stage lopen, leerwerktraject, snuffelstage, meeloopstage, Beroeps Praktijk Vorming, BPV, stageplaats. Oftewel, zoek jij een VMBO stageplek in een van de volgende richtingen:

Produceren, installeren & energie (PIE), elektrotechniek, metaal, metalektro, installatietechniek, instalektro of techniek breed?

Dan ben jij bij Goflex aan het juiste adres!

Goflex is een erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen aan door het hele land.

Als jij je aanmeldt via het stageformulier gaan we direct kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Er is meestal wel een bedrijf bij jou in de buurt dat jou goed kan gebruiken en waar wij een stageplaats kunnen regelen.

Je krijgt als Goflex-stagiair bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen tot je beschikking. Verder bieden we een nette stagevergoeding en eventuele reiskosten vanaf huis tot de stageplek krijg je bovendien ook gewoon vergoed.

Dus geen sollicitatiebrieven, lange procedures of wat dan ook. Vul het stage-formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met je op.

VMBO STAGEFORMULIER

Goflex is een door SBB erkend leerbedrijf en heeft voor het aanbieden van stageplaatsen voor leerlingen van het VMBO de volgende erkenningen:

erkend leerbedrijf

VMBO leerwerktraject
VMBO leerwerktraject elektrotechniek
VMBO leerwerktraject instalektro
VMBO leerwerktraject installatietechniek
VMBO leerwerktraject metaaltechniek
VMBO leerwerktraject metalektro