MBO opleidingen

MBO OPLEIDINGEN BIJ GOFLEX

Leren bij Goflex gaat volgens de Beroeps Begeleidende Leerweg, bekend onder de afkorting: BBL.

Kies je voor een opleiding volgens de BBL, dan ga je één dag in de week naar een ROC bij jou in de buurt voor het theoretische deel van je opleiding. De rest van de week, vier dagen dus, werk en leer je in de praktijk bij Goflex.Bij Goflex kun je kiezen uit verschillende opleidingen in de techniek, in verschillende vakgebieden: elektrotechniek, mechatronica, installatietechniek, koudetechniek, metaaltechniek, procestechniek en maintenance
. 

Goflex biedt opleidingen op niveau 2 tot en met 4.  De keuze is afhankelijk van jouw voorkeuren, achtergrond en vooropleiding.

GOFLEX BOOTCAMP

De bootcamp is een extra intensieve opleiding elektro of installatietechniek. Hierbij start je de opleiding de eerste periode met een bootcamp bij ons in het trainingscentrum!

GOFLEX PROGRAMMA

Het Goflex Programma versterkt je technische MBO-opleiding. Goflexers krijgen - naast de theorie op het ROC - extra trainingen en cursussen die gericht zijn op het  MBO leerwerktraject en ontwikkeling.

doorstroomschema mbo bbl leerwerktrajectALLE OPLEIDINGSRICHTINGEN

Je kunt deze website verder bekijken en op die manier kennismaken met de verschillende opleidingsrichtingen en de bijbehorende opleidingen. Klik hiervoor op één van de volgende opleidingsrichtingen:

Elektrotechniek

Installatietechniek

Maintanance/ Procestechniek

Metaal/ werktuigbouw