Kwaliteit, flexibiliteit en gegarandeerd beschikbaarheid

Inleen van gemotiveerde werknemers

De Goflex-medewerker is gewend te worden aangesproken op zijn individuele prestaties. Hij of zij neemt verantwoordelijkheid en wordt hierin ook gestimuleerd. Door de actieve prestatiebeloning wordt de Goflex-medewerker voortdurend geprikkeld zo goed mogelijk te presteren. U profiteert daar direct van.

Flexibiliteit in werkinzet
Het urensysteem van Goflex is flexibel en daarmee ideaal voor u. Uw behoefte is immers niet iedere week hetzelfde. Met Goflex spreekt u wekelijks vooraf het aantal uren af dat moet worden gewerkt. Voor de rest bent u vrij om in overleg met onze medewerker(s) de inzet te bepalen. Kortom, een uiterst flexibel systeem waarbij u de inzet van Goflex maximaal afstemt op uw behoefte.

Werving van vakmensen
Door Goflex-medewerkers in te lenen, maakt u kennis met hun capaciteiten, houding, gedrag en persoonlijkheid. Een behoorlijk lange proeftijd dus, waarin intensieve begeleiding door Goflex-coaches er voor zorgt dat de medewerkers zich voortdurend ontwikkelen, zowel inhoudelijk als qua competenties. U neemt ze in dienst wanneer het opleidingstraject is afgerond. Hiermee profiteert u van uw relatie met Goflex: U neemt de technicus van de 21e eeuw in dienst.

Minstens even belangrijk is dat u bij de snel toenemende tekorten aan goed geschoold personeel de werving van nieuwe leerlingen en jonge professionals niet meer zelf in de hand hoeft te houden, maar kunt uitbesteden aan een hierin gespecialiseerd bedrijf.

Zeer concrete voordelen voor u als opdrachtgever om met Goflex in zee te gaan. Wilt u meer informatie of een afspraak met Goflex, stuur dan een bericht of neem contact op met uw regionale contactpersoon.