Goflex en VMBO’s

Goflex heeft met een aantal VMBO scholen een samenwerkingsverband opgezet, waarbij de leerlingen en docenten Techniek van deze scholen diverse mogelijkheden worden geboden om ervaringen op te doen met het bedrijfsleven, met levensechte projecten en installaties, en met de nieuwste technieken. Daarnaast worden ze in de gelegenheid gesteld waardevolle en inhoudsrijke stages te lopen, om daarmee een reëel beroepsbeeld op te bouwen. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden kort opgesomd. Voor meer informatie kunt u doorklikken naar de onderliggende pagina's.

Ook in coronatijd blijven we actief voorlichten. Afhankelijk van de geldende maatregelen kunnen leerlingen individueel of in kleine groepjes bij ons in het trainingscentrum langskomen. Ook digitale voorlichting behoort tot de mogelijkheden!

Klassen
Wilt u binnen uw school gastlessen door beroepsbeoefenaars laten verzorgen. Klik dan hier..
Voor interessante bedrijfsbezoeken / excursies, klik dan hier..

Leerlingen
Bent u op zoek naar contextrijke stageplaatsen / snuffelstages / leerwerktrajecten, klik dan hier..

Decanen / docenten
Ook is het mogelijk voor docenten, om zelf stage in het bedrijfsleven te lopen. Klik hier.. voor meer info.

Scholen
Bent u als school geïnteresseerd in een structureel samenwerkingsverband met Goflex,  klik dan hier..  Voor de scholen waarmee we samenwerken stellen we ook sponsormogelijkheden ter beschikking. Voor meer info, klik hier..

Vakwijs
Vakwijs is de vlag waaronder we onze eigen trainingscentra voeren. Binnen deze trainingscentra zijn moderne faciliteiten beschikbaar voor het trainen van medewerkers, leerlingen, etc. Voor een overzicht van de mogelijkheden van Vakwijs, klik hier