Sitech en Goflex leiden technicians van morgen op.

 

Wil jij je graag (om)scholen en je carrière verder voortzetten in de techniek? Dat kan! Op de leerwerkplek bij Sitech word jij opgeleid tot volwaardig Maintenance Technician op het gebied van Elektrotechniek en Instrumentatie. Spannend? Zeker! Maar je bent in goede handen. Want dit Goflex programma wordt volledig op jou afgestemd, zodat jij de juiste tools en ondersteuning krijgt die je ook écht nodig hebt. Zo groei jij absoluut door tot volwaardig onderhoudsmonteur in de procestechniek.

Leren door te doen

Het Goflex BBL Leer-werk traject binnen Sitech stoomt jou klaar voor het echte werk. Want het fit houden van de fabrieken van de opdrachtgevers van Sitech is meer dan het uitvoeren van een paar testmetingen en preventief onderhoud. De missie van Sitech is dat onderhoud van wereldklasse moet zijn! Vandaar dat wij jou een op maat gemaakt leerwerk traject aanbieden. Tijdens dit leerwerk traject ga je in dienst bij Goflex. Nadat je dit traject succesvol hebt afgerond kun jij jouw carrière voortzetten als Technician Elektrotechniek en Instrumentatie, binnen de Business Unit Maintenance.

 

Direct solliciteren

Wat ga je doen

Samen met ervaren technici ga je dagelijks de fabriek in, met als doel om de betrouwbaarheid van de installaties te verbeteren. Eerst in teamverband en later meer zelfstandig. Jij en je team hebben een cruciale rol en jullie zorgen dat onnodige stilstand van elektrische installaties voorkomen kan worden. Naast het opbouwen van praktijkervaring binnen onze teams ga je bij Goflex aanvullende, vakgerichte opleidingen volgen, zodat jij een échte specialist wordt in het Elektrotechniek én Instrumentatie vakgebied!

Leren en werken bij Sitech in Limburg

Sitech is dé toonaangevende technologie partner in regio Sittard – Geleen, Heerlen, Maastricht, Roermond en omstreken. Sitech haalt het maximale uit elke fabriek en plant in termen van prestaties én rendement.

Uitdagend leer/werktraject

Mathijs

Een van de BBL-studenten bij Sitech, is Mathijs. Hij vertelt:

“Ik heb een VMBO studie verzorging gevolgd. Techniek had wel mijn interesse, maar werd niet goed gefaciliteerd vanuit de opleiding. Via mijn vader kwam ik in contact met Goflex, waar ik tijdens de Goflex Bootcamp de basisbeginselen van de techniek heb geleerd. Daarna ben ik gestart als E/I technician bij de ammoniakfabrieken. Daar werk ik wekelijks 4,5 dag. Daarnaast ga ik een middag en in de avonduren naar school. Tijdens het werk word ik heel goed begeleid door mijn collega’s. En ik voer regelmatig evaluatiegesprekken met mijn coach vanuit Goflex. Wat mij aanspreekt in dit werk is de uitdaging: je moet heel goed je verstand gebruiken, elke dag in de fabriek is anders.”

 

Direct solliciteren

 

Nieuwe opleiding technician plus

Er zijn ook contacten met andere opleiders in de omgeving, zoals Zuyd Hogeschool en Vista College. Joëll: “We zijn aan het onderzoeken of technicians daar gastlessen kunnen verzorgen. Bovendien ben ik met deze scholen in gesprek over het vormgeven van een nieuwe ‘associate degree’ opleiding die tussen MBO en HBO niveau in zit. Met name bedoeld voor technicians die iets verder willen meedenken over de afhandeling van technische problemen.

360 Video - sleep over het scherm om rond te kijken