Werken en leren bij Goflex en Unica!

Bij Goflex en  Unica kun je aan de slag als Leerling Monteur. Unica is een bedrijf dat voorop loopt in duurzame innovaties en technische dienstverlening voor gebouwen. Ze bieden oplossingen op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving, zoals installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en slimme gebouwen. Hun focus ligt op het creëren van functionele, op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen.

Jouw uitdaging als Leerling Monteur

Als leerling in de installatietechniek werk je samen met een team van ervaren monteurs. Na een inwerkperiode ga je meelopen bij klanten en help je mee met zowel grotere als kleinere projecten. Je werkzaamheden omvatten onder andere installatiewerkzaamheden aan warmwatertoestellen, cv- en combiketels, koeling, mechanische ventilatie en andere technische apparaten.

 

 

Wat biedt Unica jou?

Unica staat open voor BBL-leerlingen, maar ook voor kandidaten met een achtergrond in installatietechniek die graag willen blijven leren. Het vereist de nodige energie en inzet, maar daarvoor krijg je een baan in een hecht team, een passend salaris, een diploma en persoonlijke begeleiding.

Jouw team

Het team bij Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouwgebonden installaties om klanten te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Samen streven ze naar de best mogelijke klantbeleving. Werken bij Unica betekent werken in een prettige, professionele en uitdagende omgeving waar jij samen met hen de toekomst maakt.

 

Direct aanmelden