Leren en Werken bij Heijmans & Goflex

De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de verbindingen ertussen: Heijmans maakt en verbetert ze. Dat doet het bouwbedrijf al bijna honderd jaar. Jan Heijmans startte in 1923 zijn stratenmakersbedrijf in Rosmalen. Inmiddels is Heijmans uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland.

Goflex heeft met Heijmans leerwerkplekken voor:

Leerling Werktuigkundige installaties - installatietechniek/klimaattechniek

Als leerling monteur werktuigbouwkunde word je opgeleid en begeleid in het uitvoeren van werktuigbouwkundige werkzaamheden, onderhoud en reparaties. Werkzaamheden omvatten onder andere het aanleggen van klimaat- of luchtbehandeling installaties, oplossen van storingen, en uitvoeren van preventief onderhoud.

Leerling Elektrotechniek – Gebouwde omgeving of Infra techniek

Als leerling servicemonteur elektrotechniek word je opgeleid en begeleid in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, onderhoud en reparaties. Taken omvatten onder andere elektrotechnische werkzaamheden, assisteren bij montage, oplossen van storingen, en preventief onderhoud.

Leerling Gas, water, warmte - installatietechniek

Ga jij als monteur aan de slag met installaties voor gas, water en/of warmte? Je zorgt voor de aanleg van (delen van) transport- en distributienetten, verbruikersaansluitingen en meteropstellingen. En werkt het niet meer? Dan kom jij het repareren! Werkzaamheden omvatten voorbereiding, graven van sleuven en putten, aanleggen en monteren van distributienetten, en administratieve afhandeling.


Heijmans CEO Ton Hillen gaat in gesprek met leerling monteur Xander Schijvens. Hij laat Ton in de Amsterdamse Piet Heintunnel zien waarom werken in de techniek leuk is. Studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch leren Ton onder andere solderen.

Meld je aan