LEREN EN WERKEN BIJ CROONWOLTER&DROS EN GOFLEX

 

 

INTELLIGENTIE DOOR TECHNOLOGIE

Croonwolter&dros loopt al meer dan 145 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, is Croonwolter&dros een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Croonwolter&dros heeft de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

 

Dit is jouw wereld. Een wereld gedreven door technologie. Het is belangrijk om te beseffen dat jij daarin altijd centraal staat. Dat is waar ze bij Croonwolter&dros iedere dag mee bezig zijn:  beschermen wat belangrijk is en werken iedere dag opnieuw aan een wereld die mooier, duurzamer en gezonder wordt. Dit realiseren is een ding, tot actie komen het tweede. Met vijf universele thema's licht Croonwolter&dros dit toe.

#veiligheid
#duurzaamheid
#innovatie
#digitalisering
#samenwerking

OVER CROONWOLTER&DROS

Waar kom je te werken? Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. Ze ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Bij Croonwolter&dros werken 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Professionals, vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. Ga voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

OVER DE DIVISIE INFRA

De divisie Infra is continu in beweging. De divisie houd zich bezig met de alledaagse mobiliteit en veiligheid van de maatschappij. Dit doen zij door zorg te dragen voor de beschikbaarheid van infrastructurele objecten. Deze objecten bevinden zich door het hele land; van de nieuwbouw van Sluis Eefde, tot het onderhoud van de Westerscheldetunnel en het bouwen van de eerste energieneutrale tunnels als verbinding tussen de A13 en A16.

 

Direct aanmelden

 

INTERVIEW

Goflexer Lenn merkte dat 5 dagen in de schoolbanken niks voor hem was.

Lees hier het interview