Als coach bij Goflex ben je een verbinder in de techniek. Je bent een schakel tussen de medewerkers in opleiding (MIO's), opdrachtgever, het mbo en Goflex.

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Het concept is even simpel als effectief. Wij nemen jonge mensen aan (tussen de 18 en 24 jaar) en leiden ze vervolgens op tot mbo+ niveau via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg). Dit betekent leren en werken tegelijk.

Binnen Goflex werken wij met een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding.

Over de functie
Als coach bij Goflex bewaak je het opleidingstraject met als doel de MIO's binnen de gestelde tijd naar diplomering en de juiste werknemersvaardigheden te begeleiden. Buiten de lijnen die je samen met de MIO's individueel uitzet is het van groot belang dat ook de instroombehoefte en opleidingsvraag van de opdrachtgevers wordt ingevuld. Waar moeten we rekening mee houden voor de instroom over vijf jaar? Je denkt mee en adviseert de opdrachtgever hierin.

Taken en uiteindelijke verantwoordelijkheden op een rijtje

 • Werven en selecteren van geschikte kandidaten voor onze opleidingstrajecten;
 • Bewaken van voortgang opleidingstraject en het bepalen/nemen van passende acties;
 • Opbouwen en onderhouden van contacten bij opdrachtgevers en ROC’s;
 • Rapporteren van de opleidingsvoortgang aan onze opdrachtgevers;
 • Opdrachtgevers adviseren om samen tot een optimaal opleidingsklimaat te komen.
 • Bepalen van loopbaanpaden en loopbaanplanning;
 • Diverse taken ten behoeve van de werving van passende kandidaten.

Profiel van onze nieuwe collega

 • Je weet je staande te houden in een soms hectische werkomgeving, doordat je hoofd- en bijzaken goed kunt onderscheiden en durft verder te denken over waar gedrag of een vraag vandaan kan komen;
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig (ook schriftelijk) en commercieel ingesteld;
 • Het lijkt je leuk om een netwerk bij opdrachtgevers en scholen op te bouwen;
 • Je kan op hbo niveau acteren, maar je hebt minimaal een mbo niveau 4 opleiding afgerond;
 • Je bent minimaal 32 uur per week (of fulltime) beschikbaar en flexibel qua werktijden;
 • Je komt uit de technische branche (of aanverwant) en hebt ervaring opgedaan met leidinggeven;
 • Het is voor jou geen probleem om in een grotere regio (Noord-Holland) te reizen en regelmatig met je collega's samen te komen op onze locatie in Amsterdam.

Coaches bij Goflex komen uit diverse functies zoals, projectleider, HR/P&O'er, chefmonteur, personeelscoördinator/planner, teamleider etc.

Ons aanbod

 • Salarisindicatie: tussen de € 4.000,00 en € 4.750,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (max schaal € 5.500,00)
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, laptop, telefoon en 38 vakantiedagen;
 • Een groeiend bedrijf waar je de ruimte hebt om te ontwikkelen;
 • Een goede werksfeer met korte lijnen en vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie;
 • De mogelijkheid je uren flexibel in te delen.

Meer weten?
Ben jij enthousiast over de vacature? Stuur dan je sollicitatie naar Frank Beekman, Manager P&O, fbeekman@goflex.nl Je kunt ook bellen als je nog vragen hebt op 088 1600 500 (vraag naar Jasper Groenewegen of Frank Beekman)

 
Een typische dag als coach
’s Ochtends vroeg om 06:30 uur krijg je al bericht van een MIO die zich gister had ziek gemeld. Het dagje rust en vroeg naar bed hebben hun werk gedaan, hij gaat weer aan het werk. Je neemt de agenda door en ziet dat je de komende dagen het lekker druk krijgt. Vanmorgen even langs het trainingscentrum, daar heb je samen met een collega coach een intakegesprek met een kandidaat-leerling voor een leerwerktraject. Dat gesprek en vastlegging ervan gaat met behulp van de eigen online werving, selectie en matchingtool heel gemakkelijk. Je ziet na afloop precies bij welke opdrachtgevers een vacature uitstaat die op het profiel van de kandidaat aansluit. Je breng de contactpersonen met een paar drukken op de knop hiervan op de hoogte. Daarna kun je nog even wat zaken met betrekking tot je huidige club van 32 leerlingen inscannen en administreren in het leerlingvolgsysteem van Afas.

’s Middags ga je langs twee MIO's op locatie bij de opdrachtgever. Je kijkt hier altijd naar uit, de sfeer op de werkvloer ligt je helemaal. Even bijpraten met de leerlingen, en je neemt gelijk de bpv (beroeps praktijk vorming) boekjes door, liggen ze nog op koers met het aanleren van praktische vaardigheden op de werkvloer? Je overlegt met de leidinggevende dat ze volgende week een Goflex vakmodule gaan volgen op het trainingscentrum om de kennis van PLC’s op niveau te brengen. Vervolgens ga je ook nog langs de HR-adviseur om de voortgang en de passende acties voor te leggen.

 ’s Avonds heb je nog een beurs waar je samen met een andere collega uit de regio staat om Goflex te promoten. Deze beurs is op een ROC en je staat voornamelijk leerlingen van middelbare scholen te woord die een mbo opleiding zoeken of van opleiding willen wisselen. Al met al een lange dag, maar je uren zijn flexibel in te delen, morgenochtend even de kinderen naar school brengen.