Opdrachtgever Stork heeft het verhogen van het veiligheid- en kwaliteitsniveau op de werkplek hoog in vaandel staan. Stork streeft er zelfs naar marktleider te worden op het gebied van Health, Safety, Security, Environment and Quality (HSSEQ). Jaarlijks is er een huldiging van uitstekende HSSEQ-prestaties van medewerkers. 

REACH Beyond Zero is de visie van Stork op HSSEQ. Stork wil alle alle werknemers activeren en motiveren om zichzelf uit te dagen, met het oog op verbetering van de HSSEQ-cultuur en prestaties.

Stork waardeert haar medewerkers voor best practices en goede ideeën voor het verbeteren van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Elk jaar is er een ceremoniële erkenning om medewerkers die uitstekende HSSEQ-prestaties hebben laten zien in de schijnwerpers te zetten. Winnaars zijn medewerkers die ver boven verwachting presteren op HSSEQ-gebied.

Oud- Goflexer Danny is door zijn leidinggevende genomineerd voor een erkenning en heeft een Bronzen REACH AWARD ontvangen. Hij stelde met zijn collega Stefan vast dat de aangeboden valbeveiliging niet geschikt was voor elke werkhoogte en gaf aan dat er valbeveiliging moest worden toegepast die geschikt is voor bescherming bij vallen van geringe hoogte.

Meer info: https://www.stork.com/nl/reachbeyondzero