Noord-Brabant, 15-10-2009 
We leven in een turbulente wereld. Sommige veranderingen zijn te voorspellen en anderen komen onverwachts. We zien in ieder geval de ontgroening en de vergrijzing van de Nederlandse bevolking op ons afkomen. Na 2012 zal het aantal jongeren dat de arbeidsmarkt betreedt, steeds lager worden. Minder werkende mensen en meer werk dan deze mensen kunnen verzetten. Organisaties reageren op deze ontwikkeling door vernieuwing en verbetering met behulp van techniek.

Maar hoe zit dat met het innoveren van de medewerkers. Welke factoren kunnen de productiviteit en inzetbaarheid van medewerkers wezenlijk beïnvloeden? Hoe kan personeelsbeleid ervoor zorgen dat medewerkers gezond en met plezier naar het werk gaan/ blijven werken. Frank Beekman van Goflex en Huub van Wersch van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam zullen hun ervaringen delen.

Frank Beekman van Goflex heeft als manager HRM veel ervaring met het binden en boeien van de generatie Y. Hij is verantwoordelijk voor de instroom en ontwikkeling van ruim 300 jongeren die via intensieve scholing (BBL) en begeleiding klaar worden gestoomd om zelfstandig technische functies uit te kunnen oefenen.

Meer informatie: NVP-Plaza