Uit Mens & Werk
Deze nieuwsbrief is een uitgave van EQUANS Services Zuid, regio Zuidwest en verschijnt maandelijks.

September 2017
In samenwerking met Goflex hebben wij als EQUANS ook dit jaar intensief gezocht naar nieuwe kandidaten voor de opleiding tot pijpfitter. Ondertussen is de nieuwe klas gevormd en tien jongens startte op 4 september met het leertraject niveau 3 Opleiding Allround Pijpenbewerker.

201708 Nieuwsbrief Mens Werk septemberTwee- of driejarig BBL-opleidingstraject
Het traject van de opleiding is exact hetzelfde als in 2015 en 2016. De jongens worden – afhankelijk van hun vooropleiding – via een twee- of driejarig BBL-opleidingstraject opgeleid tot Allround Pijpenbewerker. Het eerste jaar staat grotendeels in het teken van de interne opleiding. Dit gebeurt in onze eigen trainingsruimte die op locatie Dow hiervoor is ingericht.

201709 Nieuwsbrief Mens Werk september2

Wat bieden we de leerlingen?
EQUANS en Goflex bieden de leerlingen een uitdagende (leer)werkplek, direct een goed salaris en uitgebreide scholingsmogelijkheden. Na succesvolle afronding van het opleidingstraject blijven de jongens werkzaam bij EQUANS. Praktijkdocent Mike Vogelezang stuurt hen aan. Coach Brigitte van Velzen begeleidt de jongens.

Ken jij één van hen?
De jongens die dit jaar startten aan de opleiding zijn: Joey, Edwin, Koen, Jimmy, Erik, Dominique, Kevin, Yannick, Max en Guido. Veel succes bij jullie opleiding!