Inmiddels hebben we al meer dan 100 nieuwe leerlingen blij mogen maken met een plek in één van de Plus-klassen 2017-2018. Vanaf september starten ze in één van onze zeven Vakwijs trainingscentra in het land met een bootcamp in de elektro- of installatietechniek.

De Plus-opleiding is een vliegende start in een technisch opleidingstraject tot mbo niveau 4. In ons technisch trainingscentrum starten de nieuwe Goflexers een intensief trainingstraject als voorbereiding op de beroepspraktijk. In de bootcamp van maximaal zes maanden combineren we theorie met vaktechnische praktijktrainingen en veiligheidstrainingen zoals VCA, NEN3140 en Atex Awareness.

Na succesvol afronden van de bootcamp vervolgen de Goflexers het opleidingstraject in de BBL (leren en werken tegelijk) bij één van onze opdrachtgevers. Deze groep plussers is zeer gewild en bekend in de technische wereld. Een leerwerkplek is dan ook gegarandeerd.

Ook oren naar een technische opleiding bij Goflex? Er zijn nog een aantal plekken vrij in de plusklassen van Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Stein, Goes en Schiedam! Meer informatie over de Plus-opleiding is te vinden op de website: https://www.goflex.nl/mbo-opleidingen/mbo-goflex-plus-opleiding/