Goflex-Coach Renske is door haar leerlingen aangedragen voor de verkiezing TopCoach van Jaar. Dat is al een mooi compliment op zichzelf, en nu staat ze ook nog in de finale!

De benoeming tot nationale Topcoach van het jaar wordt georganiseerd door OTIB. Met deze prijs brengt OTIB het belang van praktijkbegeleiders en coaches eens per jaar nadrukkelijk in beeld.

Dit jaar waren er maar liefst 700 aanmeldingen. Vervolgens heeft het projectteam van OTIB op basis van bedrijfsbezoeken en telefonische interviews met de genomineerden, negen finalisten uitverkoren. Ze komen uit in drie categorieën; MKB, Groot bedrijf en Opleidingsbedrijf. Collega Renske is genomineerd in de categorie Opleidingsbedrijf.

Renske wordt door een deskundige jury naast de vak- en beroepsdeskundigheid onder andere beoordeeld op haar vakkennis, professionele grondhouding en hoe zich dat verhoudt in de praktijk. Voordat het zover is komt het projectteam nog eens langs bij het Goflex trainingscentrum in Groningen om Renske samen met een aantal van haar leerlingen te interviewen en te filmen. Deze video wordt op de finaledag vertoond.

Dinsdag 7 november 2017 organiseert OTIB de TopCoach van het Jaar verkiezing 2017 in Theater ’t Spant in Bussum. Jan Joost van Gangelen presenteert het programma. Topstarters-Ambassadeur Dennis van der Geest buigt zich met de andere juryleden en aanwezigen over thema’s als Goed coachen, Grenzen bewaken en Talent regisseren op de werkvloer. Als klapstuk worden in de finale de TopCoaches bekend gemaakt.

Renske, veel succes!

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op de website: http://www.topcoachvanhetjaar.nl/