Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Voor Goflex betekent dat weer alle hens aan dek om alles op tijd geregeld te hebben voor de nieuwe starters.

Er komt veel kijken bij de start van een Goflexer. De zomermaanden zijn voor verschillende afdelingen allerminst rustig. Voor de afdeling P&O is het zelfs de drukste tijd van het jaar! Dit jaar maar liefst 161 leerarbeidsovereenkomsten opstellen, laten ondertekenen en vervolgens administratief verwerken. Inschrijven voor de opleidingen op het ROC en de benodigde boeken bestellen.

Daarnaast zijn ook verschillende leveranciers van Goflex in de weer om alles op tijd gereed te hebben. Pallets vol tassen werkkleding, PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen), koffers met het juiste gereedschap en mappen met lesmateriaal voor de Plusklassen staan klaar om te bezorgen bij de vestigingen en bij de kersverse Goflexers thuis.

Wij zijn er helemaal klaar voor, vandaag start de eerste Plusklas in Den Bosch. In de loop van de komende twee weken de andere klassen in de verschillende trainingscentra in het land.

Succes allemaal!!