• GOFLEX LOGO vierkant 2023

  donderdag 21 maart 2024 11:00-13:30 Beroepenbijeenkomst

  voorbij

  In de sectoren Bouw, Infra en Techniek is een grote diversiteit aan beroepen. Wil je binnen werken, juist liever buiten zijn of een combinatie? Het kan allemaal. En altijd creëer je iets, kun je werken aan je eigen ontwikkeling én draag je bij aan de ontwikkeling van Nederland. De sectoren Bouw, Infra en Techniek hebben de komende jaren mooie uitdagingen, zoals het bouwen en verduurzamen van woningen en allerlei gebouwen, renovatie en service & onderhoud, infrastructurele werken, klimaattechniek, smart homes en energietransitie. Deze sectoren zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers. Ook al werk je nu in een andere sector of in een heel ander beroep, er zijn volop mogelijkheden!

  Voor zij-instromers én bedrijven

  Tijdens de beroepenbijeenkomst ontdek je welke functies er zijn in de bouw, infra en techniek, welke mogelijkheden er zijn voor zij-instromers bij de (opleidings)bedrijven en krijg je een rondleiding in ons trainingscentrum. Daarnaast deelt een zij-instromer zijn/haar ervaringen en vertellen de adviseurs welke mogelijkheden er zijn voor zowel zij- instromers als bedrijven. En natuurlijk is er tijdens de lunch gelegenheid om met elkaar kennis te maken.

  Aanmelden

  Wil je meer weten over de mogelijkheden als zij-instromer en wil je graag kennismaken met een (opleidings)bedrijf? Of ben je ondernemer en ben je benieuwd naar de ervaring van een collega en de mogelijkheden vanuit Naar Bouw &Techniek? Kom dan naar de beroepenbijeenkomst!

  Meld je aan door een email te sturen met je naam en contactgegevens naar info@naarbouwentechniek.nl

  Goflex trainingscentrum , Daniël Pichotstraat 10, 3115JB Schiedam
  website

← Alle open dagen