Als coach bij Goflex ben je een verbinder in de techniek. Je bent een schakel tussen de leerling, opdrachtgever, school en Goflex.

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Het concept is even simpel als effectief. Wij nemen jonge mensen aan en leiden ze vervolgens op tot mbo+ niveau via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg). Dit betekent leren en werken tegelijk.

Binnen Goflex werken wij met een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding.

Over de functie
Als coach bij Goflex begeleid je de leerlingen tot technisch mbo+ niveau. Je bewaakt het opleidingstraject met als doel de leerling binnen de gestelde tijd naar diplomering en de juiste werknemersvaardigheden te begeleiden. Buiten de lijnen die je samen met de leerlingen individueel uitzet is het van groot belang dat ook de instroombehoefte en opleidingsvraag van de opdrachtgevers wordt ingevuld. Waar moeten we rekening mee houden voor de instroom over vijf jaar? Je denkt mee en adviseert de opdrachtgever hierin.

We zijn op zoek naar een opleidingscoördinator/ coach die de mogelijkheid krijgt om onder begeleiding van ervaren coaches het coachvak bij Goflex te leren.

Taken en uiteindelijke verantwoordelijkheden op een rijtje:

 • Werven en selecteren van geschikte kandidaten voor onze opleidingstrajecten;
 • Activeren leerlingen en bewaken voortgang opleidingstraject;
 • Opbouwen en onderhouden van contacten bij opdrachtgevers en ROC’s;
 • Rapporteren van de opleidingsvoortgang aan onze opdrachtgevers;
 • Bepalen van loopbaanpaden en loopbaanplanning;
 • Diverse taken ten behoeve van de werving van passende kandidaten.

Profiel van onze nieuwe collega

 • Je bent sociaal, communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
 • Het lijkt je leuk om een netwerk bij opdrachtgevers en scholen op te bouwen;
 • Je kan op mbo/ hbo niveau acteren en hebt ook die opleidingsachtergrond;
 • Je bent minimaal 32 uur per week (of fulltime) beschikbaar en flexibel qua werktijden;
 • Je kunt goed en snel schakelen met vaak jonge collega’s;
 • Je komt uit de technische branche (of aanverwant) en hebt ervaring opgedaan met leidinggeven;
 • Je woont in Zuid-Holland en vindt het geen probleem om in een grotere regio te reizen.

 Ons aanbod

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden als leaseauto, laptop, telefoon en 38 vakantiedagen;
 • Een groeiend bedrijf waar je de ruimte hebt om te ontwikkelen;
 • Een goede werksfeer met korte lijnen en vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie;
 • De mogelijkheid je uren flexibel in te delen.

Meer weten?

Ben jij enthousiast over de vacature? Stuur dan je sollicitatie naar Frank Beekman, Manager P&O, fbeekman@goflex.nl Je kunt ook bellen als je nog vragen hebt op 088-1600 500 (vraag naar Jasper Groenewegen of Frank Beekman)

 
Een typische dag als coach
’s Ochtends vroeg om 06:30 uur krijg je al bericht van een leerling die zich gister had ziek gemeld. Het dagje rust en vroeg naar bed hebben hun werk gedaan, hij gaat weer aan het werk. Je neemt de agenda door en ziet dat je de komende dagen het lekker druk krijgt. Vanmorgen even langs het trainingscentrum, daar heb je samen met een collega coach een intakegesprek met een kandidaat-leerling voor een leerwerktraject. Dat gesprek en vastlegging ervan gaat met behulp van de eigen online werving, selectie en matchingtool heel gemakkelijk. Je ziet na afloop precies bij welke opdrachtgevers een vacature uitstaat die op het profiel van de kandidaat aansluit. Je breng de contactpersonen met een paar drukken op de knop hiervan op de hoogte. Daarna kun je nog even wat zaken met betrekking tot je huidige club van 32 leerlingen inscannen en administreren in het leerlingvolgsysteem van Afas.

’s Middags ga je langs twee mio’s (medewerkers in opleiding) op locatie bij de opdrachtgever. Je kijkt hier altijd naar uit, de sfeer op de werkvloer ligt je helemaal. Even bijpraten met de leerlingen, en je neemt gelijk de bpv (beroeps praktijk vorming) boekjes door, liggen ze nog op koers met het aanleren van praktische vaardigheden op de werkvloer? Je overlegt met de leidinggevende dat ze volgende week een Goflex vakmodule gaan volgen op het trainingscentrum om de kennis van PLC’s op niveau te brengen. Vervolgens ga je ook nog langs hr/ recruitment om de vacatures en kandidaten door te spreken. De kandidaat van vanochtend hadden ze ook al langs zien komen in hun portal. Hij mag volgende week bij ze op gesprek komen. Je logt in en knoopt de eindjes aan elkaar. De kandidaat krijgt de uitnodiging in de mail en op de telefoon via sms en de collega's bij Goflex krijgen de uitnodiging direct te zien in de Outlook agenda.

’s Avonds heb je nog een beurs waar je samen met een andere collega uit de regio staat om Goflex te promoten. Deze beurs is op een ROC en je staat voornamelijk leerlingen van middelbare scholen te woord die een mbo opleiding zoeken of van opleiding willen wisselen. Al met al een lange dag, maar je uren zijn flexibel in te delen, morgenochtend even de kinderen naar school brengen.