Vacature freelance instructeur elektrotechniek regio Amsterdam
 

Vacature freelance instructeur elektrotechniek regio Amsterdam

24-10-2021
Vacature freelance instructeur elektrotechniek regio Amsterdam

Wil jij bijdragen aan de technische ontwikkeling van anderen? Dan ben je bij Vakwijs aan het juiste adres!

Wat ga jij doen?

Als freelance instructeur krijg je te maken met cursisten van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Je verzorgt vaktechnische trainingen voor zowel de beginnend beroepsbeoefenaar die een BBL traject volgt, als voor de gevorderde elektromonteur in de utiliteit en industrie.

Je staat aan de basis van de vaktechnische ontwikkeling van (beginnende) technici en je ondersteunt technici om de volgende stap te maken in hun carrière door hun technische kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De praktijk staat centraal in onze trainingen en cursisten werken aan levensechte practica. De trainingen van Vakwijs zijn modulair van opbouw en gericht op de specifieke behoefte(n) van de cursist. Ze werken doelgericht en zelfstandig aan het behalen van hun leerdoelen. Je bent als het ware een procesbegeleider en stuurt bij en geeft feedback waar nodig. Ook bepaal je naar eigen inzicht hoe je de cursist nog verder kan uitdagen.

De looptijd van de opdrachten kan variëren van meerdere dagen per week voor een langere periode tot incidenteel een opdracht en alles daar tussenin. We leggen jouw agenda graag naast onze planning om er invulling aan te geven.

Jouw profiel

Vanwege de praktische inslag van de functie is de rol van instructeur heel geschikt voor technici die hun vakbekwaamheid met enthousiasme over willen gaan brengen aan collega vakgenoten en waarbij je dus in combinatie met het eigen werk in deeltijd lesgeeft, overdag of ‘s avonds, op onze locatie. Ook als je al (praktijk)les geeft en extra opdrachten kan aannemen komen we graag met je in contact.

Naast technisch inhoudelijke kennis en vaardigheid is het natuurlijk van belang dat je ook weet hoe je die kennis en ervaring over kunt brengen aan anderen. Een (les)bevoegdheid is bij ons geen vereiste. Wij staan er zeker voor open om je te ondersteunen, mocht je op het vlak van didactische vaardigheden verdere stappen willen maken, dan kun je bijvoorbeeld meelopen met ervaren collega’s.

Daarbij is voor ons belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van vakdiploma’s elektrotechniek op MBO 4 niveau of ruime werkervaring hebt opgedaan gelijk aan niveau 4;
  • In het bezit bent van VCA VOL en/of BHV of bereid bent om deze te gaan behalen;
  • Ruime ervaring hebt opgedaan in de praktijk;
  • Bij voorkeur al ervaring hebt met het begeleiden en motiveren van (beginnende) technici, je bent ‘gek’ van het vakgebied en je draagt graag je kennis over;
  • Beschikbaar bent overdag en/of in de avond;
  • Bereid bent om op meerdere locaties te werken.

Wij bieden je:

  • Het naar eigen inzicht vormgeven van de lessen;
  • Lesmateriaal en practica om tijdens de lessen te gebruiken;
  • Een unieke werkomgeving, neem alvast een kijkje op: www.vakwijs.nl/vr
  • Prima uurtarieven, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Meer weten?
Ben jij enthousiast over de vacature? Stuur dan je sollicitatie naar Joyce van der Weele - Medewerkster P&O, jvdweele@goflex.nlJe kan haar ook bellen als je nog vragen hebt op 06 8681 6523 of 088 1600 580