Als opleidingsadviseur bij Goflex en Vakwijs ben je de spin in het web tussen opdrachtgevers, scholen en Goflex cq. Vakwijs.

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. Het concept is even simpel als effectief. Wij nemen jonge mensen aan en leiden ze vervolgens op tot mbo-niveau via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg). Dit betekent leren en werken tegelijk. Deze medewerkers in opleiding worden gedetacheerd bij onze opdrachtgevers, tot ze hun gewenste diploma hebben gehaald, om vervolgens de overstap te maken naar deze opdrachtgevers.

Voortgekomen uit Goflex is Vakwijs. Binnen Vakwijs trainen we professionals in de technische vaardigheden. Enerzijds de jonge professionals van Goflex, anderzijds de professionals van alle leeftijden, die (bij)geschoold willen worden in technische vaardigheden. Daartoe hebben we 7 trainingscentra, waar in de praktijk wordt lesgegeven in Elektro-, Installatie en Meet- en Regeltechniek, alsmede lassen, piping en rotating equipment.

Binnen Goflex / Vakwijs werken wij met een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding en daarom zijn we op zoek naar een

OPLEIDINGSADVISEUR REGIO WEST NEDERLAND

 
Over de Functie
Als opleidingsadviseur ben je de verbindende schakel tussen de Goflex / Vakwijs dienstverlening en de opleidingsvraagstukken bij onze opdrachtgevers.

Je geeft inhoud aan strategisch partnerschap door de opleidingsdoelstellingen van onze opdrachtgevers te vertalen naar opleidingsprogramma’s, werkprocessen, overlegstructuren, rapportages en begrotingen.

De Goflex doelstelling is om de MIO (medewerker in opleiding) na afloop van het opleidingstraject succesvol bij de opdrachtgever in dienst te laten treden en je bent een belangrijke schakel in dat proces.
Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen helder en duidelijk voor ogen hebben hoe en onder welke voorwaarden, dat kan worden bereikt.

In samenwerking met de Goflex coaches ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste kandidaten en voor het matchen van de ambities van de Goflex MIO’s (medewerker in opleiding) aan de juiste opdrachtgevers. Om geschikte kandidaten te kunnen werven zorg je voor een uitstekend netwerk binnen het scholenveld.  En ook het onderhouden en uitbreiden van het netwerk aan opdrachtgevers behoort tot je verantwoordelijkheden.

De Vakwijs doelstelling is om met een ruim aanbod van praktijkgerichte technische vakopleidingen een oplossing te bieden voor zowel scholings- als personeelsvraagstukken op gebied van omscholing, bijscholing, specialisaties en duurzame inzetbaarheid. Je brengt het Vakwijs programma actief onder de aandacht bij onze opdrachtgevers, maar ook bij partijen die initiatieven ontwikkelen voor de technische arbeidsmarkt (denk aan WIJ Techniek, uitzendbureaus, UWV). Je bent verantwoordelijk voor het proces van offerte tot opdracht en nazorg.        

Profiel van onze nieuwe collega 

  • Je voelt je als een vis in het water binnen de cultuur van de branche en je hebt al een behoorlijk relevant netwerk opgebouwd;
  • Je hebt ervaring met het adviseren van diverse functieniveaus binnen grote organisaties;
  • Je bent een zelfstarter, gaat weloverwogen te werk en je kunt diverse belangen tactisch benaderen.
  • Je ziet voldoende uitdaging en mogelijkheden voor persoonlijke groei, zodat de functie minimaal 5 jaar interessant voor je is;
  • Je beschikt bij voorkeur over de technische inhoudelijke opleidingskennis die nodig is om onze opdrachtgevers adequaat te kunnen adviseren;

Ons aanbod

  • Vanzelfsprekend een prima basissalaris;
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
  • 38 vakantiedagen, op basis van fulltime dienstverband (40 uur per week);
  • Variabele toeslag, op basis van prestaties;
  • Ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?
Ben jij enthousiast over de vacature? Stuur dan je sollicitatie naar Frank Beekman, Manager P&O, fbeekman@goflex.nl Je kan hem ook bellen als je nog vragen hebt op 06 2060 6828.

 
Onze missie en visie

Wij zijn Goflex, het beste opleidingsbedrijf in de techniek van Nederland.
Wij geloven dat het maximaal benutten van je mogelijkheden zorgt voor trotse en gelukkige mensen.
We leven in een tijd waarin we steeds ouder worden, langer zullen moeten werken en technologie en kunstmatige intelligentie een steeds grotere rol in ons leven gaan spelen.
Om daar in mee te kunnen gaan moet je wendbaar en nieuwsgierig blijven.
Dat vereist een nieuwe generatie vakmensen. Mensen die verantwoordelijkheid willen en durven nemen,die creatief zijn, probleemoplossend denken en samenwerken, die beseffen dat ze nooit uitgeleerd zijn, en altijd meer doen dan er van ze wordt verwacht.
Dat soort mensen; die zoeken wij uit en leiden wij op.
Wij geloven dat elk mens tot veel meer in staat is dan hij of zij vaak zelf beseft of voor mogelijk houdt.
Om tot dat inzicht te kunnen komen zijn twee dingen essentieel: uitdagingen en de allerbeste leermogelijkheden. Bij ons vind je allebei.
Wij geloven in leren door te doen. Vallen en opstaan en opstaan en opstaan.
In lef, discipline en samenwerking.
Wij geloven dat wie vakmensen wil opleiden, net zo veeleisend moet zijn voor zichzelf.
Ontwikkeling van vakmensen draait bij Goflex/Vakwijs niet alleen om de techniek, maar ook om de persoon.
Zo worden zij de toptechnici die ieder bedrijf wil hebben, om wat ze kunnen en die iedereen waardeert, om wie ze zijn.
Dat soort mensen; zelfverzekerd en standvastig, zijn een aanwinst voor elke samenleving.
Maar in dit tijdperk misschien wel harder nodig dan ooit.
Wij geloven dat er geen mooiere beloning is, dan trots te kunnen zijn op jezelf.

Goflex. Voor wie het wil maken.