Biddinghuizen maandag 12 maart 2012

De afgelopen weken is er hard gewerkt door de aannemer en vele vrijwilligers. De binnenmuren van de begane grond zijn gemetseld zodat nu de ruimtes voor de scouting en het dierenpark zichtbaar zijn.

De eerste laag van de verdiepingsvloer is gelegd, deze wordt ondersteund door heel veel stempels. Tussen een laag betonijzer zijn op de vloer diverse leidingen voor de elektriciteit, het water en de verwarming, bevestigd.

Naast de vele vrijwilligers van de Osbornegroep, het dierenpark en vanuit het dorp wordt er geholpen door studenten van de Bouwopleiding Noord West Veluwe. Zij staan de vrijwilligers bij met allerlei hand- en spandiensten.

Voor de elektriciteit is er hulp van studenten van Goflex. Goflex Young Professionals is een landelijk opleidingsbedrijf in de techniek, elektrotechniek, installatietechniek en metaal / werktuigbouw.

Afgelopen woensdag kwamen zij met een man of 20 uit Groningen de leidingen leggen, later komen zij nog terug om draden te trekken en om alles aan te sluiten.

Snackbar Twins zorgde voor een lekkere snack bij de lunch en Fruithandel van Beek voor het gezonde tussendoortje.

De organisatie is erg blij met deze sponsoring en met alle hulp van zowel de opleidingen als van de vrijwilligers. Iedereen heel erg bedankt.

“Nieuwe” vrijwilligers zijn nog steeds van harte welkom. Kunt u niet helpen met de bouw, u kunt natuurlijk sponsoren of materiaal beschikbaar stellen.

Hiervoor kunt u contact opnemen met de penningmeester van Stichting De Scharrelberg: Jopie Stam- van Yperen, tel. 0321-314537, penningmeester@osbornegroep.nl. De foto’s van de bouw kunt u vinden op http://www.abestam.nl/scharrelberg.htm. Regelmatig komen hier nieuwe foto’s bij.

Stichting De Scharrelberg

Lees het bericht op : http://www.bhznet.nl/Nieuws.asp?Id=15535