Excursies Plus© opleiding
 

Excursies Plus© opleiding

Een kijkje nemen in de praktijk

Tijdens de bootcamp van de Goflex Plus© opleiding ga je met de hele klas op excursie. Er zijn talloze voorbeelden van bedrijven die we bezoeken; enegiecentrales, afvalverwerking, producent van draadkabels, grote projectlocaties in infra, utiliteit of industrie. Maar ook demo’s van gereedschapsproducenten komen dit jaar langs.

Hiermee krijg je een extra goed beeld van de beroepspraktijk en kun jij een weloverwogen keuze maken in wat voor omgeving jij de opleiding wil vervolgen.

Een aantal voorbeelden:

Excursie
Met de Goflex sprintklas zijn we te gast geweest bij het renovatieproject Central Post.

Central Post te Rotterdam

Het gebouw van Central Post bevindt zich aan het spoor rechts naast het centraal station in Rotterdam, achter het Nationale Nederlanden gebouw.

In het gebouw werd vroeger de post gesorteerd voor verdere verspreiding. Het gebouw zal compleet herontwikkeld, gerenoveerd en gerestaureerd worden tot een hoogwaardig kantoorgebouw met op de begane grond ruimte voor uitgaansgelegenheden.

Leerzaam
Goflex-Coach Jaco kreeg tijdens de rondleiding de kans om de koppeling tussen de theorie en de praktijk te illustreren.

Op diverse plekken hingen uitgebreide technische tekeningen [en de aantekeningen daarop]. Ook de verschillende kleuren van de bekabeling was een opvallend item dat door het hele gebouw naar voren kwam.

Op deze unieke bouwlocatie was ook het uitzicht de moeite waard.


Shell Moerdijk

SAFETY TRAINING SHELL MOERDIJKEen mooie dag bij het Safetycentre Shell Moerdijk, eerst de veiligheidsinstructie :)


Energiecentrale

RWE EEMSHAVEN 3In de Groningse Eemshaven heeft RWE in 2015 een nieuwe ultramoderne energiecentrale met een vermogen van 1.560 megawatt in bedrijf gesteld. Deze nieuwe centrale, bestaande uit de eenheden A en B, zal de komende jaren een belangrijke rol spelen in de energievoorziening in Nederland, omdat de elektriciteitsvoorziening betrouwbaar en betaalbaar moet blijven. Wij namen een kijkje achter de schermen.


Ridgid België

Goflex excursie naar gereedschapsfabrikant Ridgid in België. Een mooie kennismaking met het volledige gereedschapsarsenaal dat zij te bieden hebben. RIDGID Europe bedankt weer!

RIDGID


Welke locaties