Stages Plus© opleiding
 

Stages Plus© opleiding

Leren in de praktijk

Tijdens de bootcamp is het mogelijk dat je een aantal weken stage gaat lopen bij verschillende bedrijven. Soms met een maatschappelijk tintje. Zo hebben we stages gehad bij bijvoorbeeld de renovatie van een kinderboerderij en renovatie van een kindertehuis maar ook aansprekende zaken zoals meevaren en meetesten tijdens de proefvaart van een gigantisch bulkschip. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van stageprojecten.


Een voorbeeld: Admiraal de Ruyter ziekenhuis

De stage is eigenlijk een vervroegde stage voor de 11 leerlingen.


ENGIE wilde graag 3 weken van de leerlingen gebruik maken in het Admiraal de Ruyter ziekenhuis in Goes, nadat ze de leerlingen in het Vakwijs trainingscentrum aan het werk hadden gezien.

De projectleider Johan is uiterst tevreden over de jongens. Hij roemde hun inzet en motivatie en voegde eraan toe dat ze al veel vaardigheden onder de knie hebben.

De leerlingen houden zich bezig met:

  • Wandgoten voormonteren (prefabben) Wcd’s en aardpunten t.b.v. med app. in patiëntenkamers
  • Buisaanleg klasse 1 installatie.
  • Bedrading trekken en aansluiten
  • Buis en kabelaanleg tbv zusteroproep met cat 5 kabel

Een voorbeeld: Nieuwbouw Fort Garage 

Een oriënterende stagedag, wat komt er allemaal kijken bij de nieuwbouw van bijvoorbeeld een autogarage. Hoeveel elektrotechniek zit er normaal gesproken verborgen boven het plafond en in de wanden. Gelijk even de handen uit de mouwen gestoken.

NIEUWBOUW FORT GARAGE2

 


 

Proefvaart Schip

Gino had het geluk bij de tewaterlating en proefvaart van en enorm bulkschip te mogen zijn. Een paar dagen meelopen en veel ervaring opdoen.

Arklow Breeze 2 Arklow Breeze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke scholen en trainingscentra?