Arbeidsvoorwaarden BBL Techniek
 

Arbeidsvoorwaarden BBL Techniek

Goflex heeft een uniek pakket arbeidsvoorwaarden

Dit is allemaal omschreven in de unieke voor Goflex opgestelde CAO. De Goflex CAO is gekoppeld aan de "CAO kleinmetaal" maar verschilt op een aantal belangrijke punten.

"Als een BBL-leerling goed presteert op school en op de werkvloer kan deze tot 12% bonus bovenop het al bovengemiddelde basisloon verdienen."

Unieke arbeidsvoorwaarden bij Goflex zijn onder andere de prestatiebeloning, betaalde opleiding en de tijd voor tijd constructie, waarmee je extra flexibel met je vrije dagen om kan gaan. Je krijgt betaald voor je gewerkte uren, schooluren worden uitbetaald of in tijd gecompenseerd! (De eerste 40 uur investeer je in jezelf).

"Goflex biedt haar BBL-leerlingen een goedbetaalde opleiding, zelfs uren op school, lesgeld en boeken worden vergoed!" 

Flexibel werken

Werken bij Goflex betekent dat je meestal op gewone tijden, van maandag tot en met vrijdag aan het werk bent. Soms zul je echter werken in flexibele roosters, dus niet de standaard 40 uur per week en niet standaard van 7 tot 4. Dat betekent bij drukte soms weken van 60 uur met veel overwerk. In rustiger tijden kan het bij uitzondering ook eens een kortere week betekenen.

 

Gereedschap en kleding