Je eigen gereedschap!

Wij zorgen bij Goflex goed voor ons personeel. Hoe beter jij het bij ons naar je zin hebt, hoe beter jij je werk doet!

“Wist je dat je bij Goflex volledig wordt aangekleed”

Als je bij Goflex gaat werken krijg je een gereedschapsset van ons die je direct kunt gebruiken op je leerwerkplek, in andere gevallen (industriële locaties) gebruik je het gekeurde gereedschap van de opdrachtgever.

Met deze spullen kan jij direct aan de slag! Ook krijg je een complete set bedrijfskleding met bomberjack, schoenen, T-shirts enzovoorts. Bovendien krijg je natuurlijk alle benodigde veiligheidsmiddelen tot je beschikking.

Als je nog geen VCA (een veiligheidsdiploma dat op veel bouwplaatsen en industriële terreinen verplicht is) hebt gehaald, dan haal je die gewoon bij Goflex!

Je schoolboeken worden door Goflex betaald. Daarnaast worden je schooluren uitbetaald of in tijd gecompenseerd! (De eerste 40 uur investeer je in jezelf). En krijg je een reiskostenvergoeding voor de reis naar werk én school.
In speciale gevallen, bijvoorbeeld als je aan het leren bent voor storingsmonteur en op veel verschillende plekken op één dag moet zijn, kun je ook een auto van de zaak tot je beschikking krijgen.


Standaard krijg je een vaste telefoonvergoeding van Goflex, daarmee ben jij altijd bereikbaar.
 

 

Werkplek en locatie