veel-gestelde-vragen
 

veel-gestelde-vragen

Veel gestelde vragen:

Ik heb mijn sollicitatie online verstuurd, wanneer krijg ik een reactie van Goflex?

De reacties komen aan bij Goflex. Tweemaal per week worden alle binnengekomen sollicitaties bekeken en uitgezocht door de afdeling Personeel & Organisatie [P&O]. Bij het uitzoeken wordt direct gekeken of alle gegevens compleet zijn, en wordt er gekeken naar de relevante werkervaring.

Dan kunnen er twee dingen gebeuren:

  • Zodra duidelijk is dat we een kandidaat niet uit gaan nodigen wordt er een afwijzingsbrief verstuurd.
  • Als we naar aanleiding van je sollicitatie meer van je willen weten, nemen we telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. [gesprekken worden zo veel mogelijk bij de kandidaat in de buurt gepland]

Ik heb al een kennismakingsgesprek gehad met iemand van Goflex, wanneer kan ik een reactie verwachten?

Normaal gesproken krijg je binnen twee weken een reactie van Goflex. Wij werken op kantoor bij Goflex het hele jaar door, wij hebben geen bouwvak of schoolvakanties. Natuurlijk kan het in deze periodes wel voorkomen dat de verantwoordelijke personen vrij zijn. In dat geval moet je rekening houden met enige vertraging.

Hoe lang duurt een opleiding bij Goflex?

Gemiddeld genomen duurt een opleidingstraject tot en met niveau 4 ongeveer 6 jaar. Hierbij heb je dus de diploma's voor niveau twee en drie al in je broekzak. voor meer informatie over de duur van de individuele opleidingen kun je kijken op het overzicht van de verschillende opleidingsrichtingen.

Wat voor diploma kan ik halen bij Goflex?

Voor je mbo-diploma maakt het niet uit of je een bol- of een bbl-opleiding hebt gevolgd. De invulling van de opleiding maakt het grote verschil. Het voordeel van het volgen van een BBL-opleiding is het feit dat je zonder problemen in de praktijk aan de slag kan, dat heb je immers tijdens de opleiding ook al gedaan.

Stageplaats, BPV of Leerwerkplek bij Goflex?

Het antwoord hierop is: allemaal!

-Leerwerkplek
Wij zijn als Erkend leerbedrijf vooral ingericht op het opleiden van jongeren volgens de BBL. Je kunt vanaf het VMBO direct instromen in de BBL. Hierbij kom je in dienst van Goflex en worden al je schoolkosten vergoed.