sollicitatietips
 

sollicitatietips

Sollicitatietips

Bereid je goed voor!
Een sollicitatiegesprek is meestal een spannende gebeurtenis. Als je je goed hebt voorbereid, gaat zo'n gesprek vaak een stuk makkelijker. We geven hier enkele tips om rekening mee te houden bij de voorbereiding en bij het gesprek zelf.
 
Wie ben ik?
Denk aan je houding als je gaat solliciteren. Je moet jezelf tijdens het solliciteren zo goed mogelijk presenteren. Doe je jas uit en zet je petje af.
 
Wat kan ik?
Neem je C.V. mee met daarop je werkervaring en gegevens van die werkplekken. Denk hierbij aan telefoonnummers van je referenties. Alle certificaten en diploma's die je hebt gehaald willen we ook graag zien.
 
Wat wil ik?
Denk vast na over wat je wilt gaan bereiken door bij Goflex het leerwerktraject te doorlopen. Als je al een idee hebt bij welk ROC je de opleiding wilt volgen is het goed als je daar zelf al informatie hebt aangevraagd. (Neem dit ook mee)
 
Niet vergeten!
Vergeet niet de naam van degene waarmee je het gesprek hebt. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Zorg dat je van tevoren rekening houd met eventuele vertraging en bel even als je wat later bent.